Στην πρώτη δεκάδα συμμετοχών του Αστέρα ο Λούι

Στην πρώτη δεκάδα συμμετοχών του Αστέρα ο Λούι

Δεκέμβριος 01, 2015 - 11:05
0 σχόλια

Η ήττα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό ήταν η πρώτη του Αστέρα στο πρωτάθλημα μετά από σερί έξι αήττητων παιχνιδιών (4 νίκες και 2 ισοπαλίες). Προηγούμενη ήττα του Αστέρα ήταν στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό στις 27 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα πέραν των άλλων στατιστικών ένα ακόμα που έχει ξεχωριστή αξία είναιο αυτό του Μπράιαν Λούι με τον Αργεντινό μπακ να πιάνει τις 92 συμμετοχές με την κιτρινομπλέ φανέλα και να μπαίνει στην πρώτη δεκάδα της σχετικής λίστας.

Σε αυτή την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Νίκος Λαζαρίδης με 144 αγώνες στο σύνολο ενώ ακολουθούν οι Φερνάντο Ουσέρο, Ροτζέριο Μάρτις, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πάπα Σανκαρέ, Αντώνης Λαδάκης, Σάββας Τσαμπούρης, Γιώργος Ζησόπουλος,  Τσίμο Ναβάρο και πλέον στην δέκατη θέση ο Μπράιν Λούι.

Αναλυτικά η στατιστική απεικόνιση του Αστέρα μετά τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό:

92 αγώνες συμπλήρωσε ο Braian Emanuel Lluy με τη φανέλα του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μπήκε στο TOP-10 του σχετικού πίνακα ξεπερνώντας τον Pablo De Blasis.

Επανεμφάνιση του Dorin Goian στον αγώνα του Αστέρα με τον Ολυμπιακό, καθώς τελευταίο παιχνίδι του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή ήταν στον αγώνα του Europa League στη Γερμανία με αντίπαλο την Schalke στις 1 Οκτωβρίου.

Με το γκολ που πέτυχε εναντίον του Ολυμπιακού, ο Απόστολος Γιάννου είναι στη δεύτερη θέση των σκόρερ με οκτώ γκολ, υστερώντας μόνο του Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού που έχει εννιά.

12 Ο Matias Iglesias είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του Αστέρα που έχει αγωνιστεί και στα 12 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.