«Στην κατάψυξη» η Αρκαδία: Στους -6 η θερμοκρασία, αναμένεται νέα χιονόπτωση στην Τρίπολη

«Στην κατάψυξη» η Αρκαδία: Στους -6 η θερμοκρασία, αναμένεται νέα χιονόπτωση στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 07, 2023 - 10:35
2 σχόλια

φωτογραφία arcadiaportal.gr

Στα λευκά ξύπνησε η Τρίπολη την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζό, μάς ενημέρωσε ότι μέχρι στιγμής τα ελάχιστα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, έχουν αντιμετωπιστεί και ότι ο μηχανισμός της ΠΕ Αρκαδίας είναι επί ποδός.

Σύμφωνα με το meteo.gr, την υπηρεσία του Αστεροσκοπείου Αθηνών, για σήμερα στην Τρίπολη η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει μόλις στον -1 βαθμό Κελσίου και η ελάχιστη στους -5, με αίσθηση -11 βαθμών Κελσίου. Όπως αναφέρει το meteo.gr, αναμένεται χιονόπτωση στις 14:00. Αύριο Τετάρτη θα κάνει παγωνιά στην πόλη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 0 και -5 βαθμών Κελσίου, ενώ αναμένεται ασθενής χιονόπτωση.

Στη Μεγαλόπολη αναμένεται ασθενής χιονόπτωση σήμερα Τρίτη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 0 και -3 βαθμών Κελσίου, ενώ αύριο αναμένεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να μην σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Στα ορεινά Λαγκάδια, η θερμοκρασία σήμερα θα κυμανθεί μεταξύ -1 και -6 βαθμών Κελσίου και θα σημειωθεί ασθενής χιονόπτωση, ενώ αύριο αναμένεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία μεταξύ -2 και -6 βαθμών, με αίσθηση -13 βαθμών.

Στο Λεωνίδιο η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 2 και 4 βαθμών Κελσίου σήμερα και θα επικρατήσει συννεφιά Οι καιρικές συνθήκες στην πρωτεύουσα της Τσακωνιάς δεν θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ντροπή μας πάντως , εκατομμύρια συνάνθρωποί μας στο κρύο αντιμετωπίζουν το μένος της φύσης κι εμείς κλείνουμε τα σχολεία επειδή πήγε μείον 5. Και μην παίξουν τα παιδιά με το χιόνι, κακόοοοο πράμα το χιόνι, θα πάθουμε τίποτε!!! να τα κλείσουμε στο κουτί να τα αποχαυνώσουμε εντελώς.Λες και ο στόχος είναι να γίνουν εγκυκλοπαίδειες τα παιδάκια. πόσο ωραιότερο και πιο φυσικό να βγούμε να παίξουμε μέχρι να το χορτάσουμε. Παιχνίδι, βρε σοφοί του ΥΠΑΙΘ, και παιδί είναι ομόρριζα. Σας λέει κάτι αυτό πάνσοφοι δικηγόροι και άσχετοι παιδαγωγοί?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.