Στην Καλαμάτα ο Βαγγέλης Γιαννακούρας για την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη (pics)

Στην Καλαμάτα ο Βαγγέλης Γιαννακούρας για την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη (pics)

Μάιος 05, 2023 - 23:22
5 σχόλια

Στην Καλαμάτα παραβρέθηκε ο Βαγγέλης Γιαννακούρας για την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, η οποία συγκέντρωση αρκετό κόσμο.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Γιαννακούρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, στη σημερινή ομιλία του στην Καλαμάτα!

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ξανά, δυνατό, αποφασιστικό, γεμίζει αίθουσες και επικοινωνεί το σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα του στους πολίτες! Στις 21 Μαΐου παίρνουμε όλοι μαζί Απόφαση Αλλαγής! Για ένα κράτος με αξιοπιστία, διαφάνεια, αξιοκρατία και με σεβασμό στους θεσμούς! Για ένα κράτος με δικαιοσύνη και κοινωνική αλληλεγγύη! Με ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία! Για μια Ελλάδα προοδευτική και δημοκρατική!

 


5 Σχόλια

Κέρασε τον πρόεδρο κανα κοκκορι με μακαρονάδα ή τσάμπα η υποστηριξη;;

Συνεχίστε παπαγαλάκια την ίδια παραμύθα…. Έχετε χρόνο μέχρι τις εκλογές να τραγουδάτε ότι θέλετε…. Τόσο καιρό λέγατε δεν θα μπει ψηφοδελτιο ο Βαγγέλης και ορίστε μπήκε… τώρα σας προσκαλώ στα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου που θα βγει βουλευτής Αρκαδίας ο Γιαννακούρας! Ο λαός της Αρκαδίας ξέρει την αλήθεια και θα τιμήσει τη συνέπεια και τις αξίες του Βαγγέλη. 15 μερούλες έμειναν για εσάς! Τα φιλιά μου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.