Στασιμότητα που δημιουργεί ερωτηματικά για το γήπεδο της Δημητσάνας

Στασιμότητα που δημιουργεί ερωτηματικά για το γήπεδο της Δημητσάνας

Νοέμβριος 01, 2021 - 19:16
6 σχόλια

Μια βόλτα στην γραφική και όμορφη Δημητσάνα αποτελεί μια ξεχωριστή απόδραση από την καθημερινότητα ωστόσο για εμάς που καλύπτουμε το αθλητικό ρεπορτάζ είναι και μια ευκαιρία για μια ματιά στο γήπεδο του χωριού.

Εκεί μπορεί κάποιος να παρατηρήσει την στασιμότητα που υπάρχει αναφορικά πάντα με τα βελτιωτικά έργα που θα έπρεπε να είναι σε εξέλιξη όπως δηλαδή είχε γνωστοποιηθεί στους ανθρώπους της ομάδας της Δημητσάνας από τον περασμένο Ιούνιο.

Οι δεσμεύσεις αφορούσαν πως η Δημητσάνα μέσα στον Νοέμβριο θα είχε μπει στο νέο ανακαινισμένο ποδοσφαιρικό της "σπίτι" όμως όπως φαίνεται το πλάνο βγαίνει εκτός του χρονοδιαγράμματος στο οποίο είχε δοθεί στους ανθρώπους του σωματείου.

Τα βελτιωτικά έργα όπως είχαμε γράψει και εδώ από το ArcadiaPortal.gr έχουν να κάνουν (πατήστε ΕΔΩ) τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς διαστάσεων 66x110, καινούρια αποδυτήρια, φωτισμό, περίφραξη καθώς επίσης και εξέδρα 500 ατόμων.

Το γεγονός ότι τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει και το χρονικό όριο των τεσσάρων μηνών (όπως είχε δοθεί στους ανθρώπους της ομάδας) με προοπτική το σωματείο να μπει στο γήπεδο του τον Νοέμβριο δεν γίνεται δημιουργεί όπως είναι προφανές εύλογα ερωτηματικά αλλά και απορίες που χρίζουν απαντήσεων από τους αρμόδιους που έχουν αναλάβει την υλοποίηση της ανακαίνισης του γηπέδου.

Η Δημητσάνα σαν σωματείο αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα καθώς η πρώτη ομάδα καλείται να αγωνίζεται εκτός της φυσικής της έδρας με το ακόμα πιο σημαντικό να έχει να κάνει με τις ακαδημίες που έχει δημιουργήσει το σωματείο να μην έχουν το δικό τους χώρο για να αθληθούν τα νέα παιδιά της περιοχής μιας και η ομάδα απευθύνεται σε όλα τα νέα παιδιά της Γορτυνίας.

Το γήπεδο της Δημητσάνας αποτελεί ένα έργο πνοής τόσο για την ίδια την ομάδα όσο και για τον αθλητισμό της Γορτυνίας με τους ανθρώπους του σωματείου να έχουν ως βασική τους προτεραιότητα το θέμα αυτό.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Η Δημητσάνα ειναι εκπρόσωπος του χωριού της χωρίς να έχει ούτε έναν Δημητσάνιτη ποδοσφαιριστη τι το θέλει το γήπεδο καλύτερα να βάλει έδρα τα 5χ5 της τριπολης

Αντρεα με δυο τρεις εμεινες…όλοι οι ξυπνιοι σε κατάλαβαν και έφυγαν ..κάθε πέρσι και καλύτερα..του χρόνου πας για λευκή πετσέτα

Δεν το έφτιαξε ο Πετράν, δεν το φτιάχνει και ο ΣκαντζοΛαμπόπουλος. Περιμένετε να έρθει πάλι ο Πετράν να σας το τάξει απ την αρχή.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ 2017 Ο ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ. ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΜΑΖΙ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ;

Το γήπεδο θα φτιαχτεί όταν ξανακατεβει ο παγγορτυνιακος στο πρωτάθλημα αυτός ειναι εκπρόσωπος της απανταχού Γορτυνίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.