Η Δημητσάνα επιστρέφει «σπίτι» της με ένα πράσινο γήπεδο «στολίδι»

Η Δημητσάνα επιστρέφει «σπίτι» της με ένα πράσινο γήπεδο «στολίδι»

Ιούνιος 18, 2021 - 18:07
6 σχόλια

Ένα όνειρο ετών όχι μόνο για την Δημητσάνα αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου  όχι απλώς παίρνει σάρκα και οστά αλλά γίνεται πραγματικότητα. Ένα γήπεδο στολίδι, μια νέα αθλητική οδός για το σήμερα και το αύριο της Γορτυνίας.

Η Δημητσάνα που ταλαιπωρήθηκε να γυρίζει από πόλη σε πόλη τα τελευταία χρόνια ως φιλοξενούμενη για το αυτονόητο που είναι οι προπονήσεις της και οι αγώνες της αποκτά πλέον την δική της έδρα, στην περιοχή της, στο χωριό, στην καρδιά της Γορτυνίας.

Για να γίνει πραγματικότητα όμως το "πράσινο" γήπεδο της Δημητσάνας χρειάστηκε υπομονή, μεράκι, πλάνο, συνεργασία και όραμα με τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας της Δημητσάνας να επενδύουν στο σωματείο τους για ολόκληρο τον Γορτυνιακό αθλητισμό και να δείχνουν πως τα χέρια δεν τα βάζουν στις τσέπες των παντελονιών τους μόνο όταν έχει κρύο.

Ιδιαίτερη μνεία στα χαρμόσυνα μαντάτα πως τα έργα στο γήπεδο της Δημητσάνας ξεκινούν χρίζει ένας άνθρωπος όπου τα τελευταία χρόνια φροντίζει μέσα από το πάθος του και την αγάπη του για τον αθλητισμό και την περιοχή του να ανεβάζει συνεχώς επίπεδο την ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Ανδρέας Σχίζας είναι ένας από αυτούς που έβαλαν δυναμικά και ως πρωταγωνίστρια την Δημητσάνα στον ποδοσφαιρικό χάρτη του νομού μας, είναι αυτός που έριξε τον σπόρο των ακαδημιών της ομάδας με παιδιά από την περιοχή της Γορτυνιάς, είναι αυτός που έγινε μπροστάρης για να φτιαχτεί το γήπεδο της Δημητσάνας.

Τόσο για τον ίδιο τον Ανδρέα Σχίζα όσο και για τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης του αθλητικού σωματείου της Δημητσάνας τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο του χωριού τους αποτελούν μια τεράστια δικαιώση και ασφαλώς αναγνώριση από τους εμπλεκόμενους θεσμικούς παράγοντες της τόσο σοβαρής προσπάθειας που έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκρίμενα λοιπόν το πακέτο έργων στο γήπεδο της Δημητσάνας περιλαμβάνει τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς διαστάσεων 66x110, καινούρια αποδυτήρια, φωτισμό, περίφραξη καθώς επίσης και εξέδρα 500 ατόμων με το χρονοδιάγραμμα να είναι σύμφωνα με τις δεσμέυσεις που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας έτοιμο το γήπεδο σε χρονικό πλαίσιο περίπου τεσσάρων μηνών.

Οι άνθωποι της Δημητσάνας ευελπιστούν και είναι αισιόδοξοι πως τους επόμενους μήνες τα πάντα θα είναι έτοιμα και συνεχίζουν την δουλειά και το σχέδιο τους έτσι ώστε όσο το δυνατόν συντομότερα η ομάδα να μπει στο δικό της ποδοσφαιρικό σπίτι.

Το γήπεδο της Δημητσάνας αναμένεται να γίνει το πρώτο πράσινο του Δήμου Γορτυνίας με την ομάδα να θέλει να γίνει κυψέλη αθλητισμού για όλα τα νέα παιδιά της περιοχής βάζοντας τα θεμέλια του αθλητισμού και δίνοντας κίνητρα για ποδόσφαιρο μέσω ενός αθλητικού στολιδιού όπως θα είναι αυτό.

Τα βελτιωτικα έργα για το "πράσινο" γήπεδο της Δημητσάνας αποτελούν μια ευχάριστη νότα όχι μόνο για την ομάδα και την περιοχή της Γορτυνίας αλλά και για ολόκληρο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Εσείς της Διοίκησης ....φαντάζομαι ότι ξέρετε πως για το έργο αυτό νοιάστηκε πριν από σας , για σας κάποιος άλλος . Ο Πέτρος Τατούλης . Δεν άκουσα όμως από κανένα σας ούτε ένα ευχαριστώ .

Άλλο ένα έργο που…. Δεν πρόλαβε ο πετρος και οι βαρειά αμειβόμενοι επιστήμονες που είχε στο ταπτοκ.. Όπως και πολλά αλλα… έμειναν τα κοκόρια του Βαγγέλη με τις υποσχέσεις του στα πανηγύρια…

Αυτοί που φωνάζουν για τις ανεμογεννήτριες δεν θα'πρεπε να είναι και κατά του πλαστικού "χλοοτάπητα" καυ υπέρ του φυσικού;

Όχι είναι του Νίκα με τον Κούλη ..... Δεν ντρεπόμαστε .Άντε στη σελίδα του ΤΑΠΤΟΚ να δείτε ποιανού είναι .

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το έργο δε χρηματοδοτείται από το ΤΑΠΤΟΚ αλλά από την Περιφέρεια με απόφαση του 2020. Το ΤΑΠΤΟΚ έκανε μόνο τις μελέτες. Ποιος ήταν το 2020 Περιφερειάρχης, ο ..Τατούλης; Η ο βαγγέλας που έταζε το γήπεδο χρόνια χωρίς να έχει κάνει τίποτα; Χορτάσαμε δούλεμα κύριε Γιαννακούρα εδώ στη Δημητσάνα.... Άντε γιατί πρέπει να λέγεται και καμιά αλήθεια.....σας βαρεθήκαμε με τα έργα Τατούλη.

Ανώνυμε @18:44 , σταμάτα να κάνεις τον ειδήμονα ! Το έργο αυτό χρηματοδοτείται ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΠΤΟΚ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.