Στάικος: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Στάικος: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 17:14
0 σχόλια

Ο προπονητής του Παναρκαδικού Θανάσης Στάικος αμέσως μετά το τέλος του Αγιασμού μίλησε για την νέα αγωνιστική χρονιά και για προκλήσεις που έρχονται τονίζοντας αναφορικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας που έρχεται πως η καλή αρχή για την ομάδα του είναι το ήμισυ του παντός.

Παράλληλα ο Θανάσης Στάικος εξέφρασε την αισιοδοξία του και την πίστη του στους ποδοσφαιριστές του και στην σκληρή δουλειά που γίνεται ενώ σχετικά με τα μεταγραφικά επισήμανε πως η μετατόπιση του τριφυλλιού στον 6ο όμιλο δεν επιτρέπει οικονομικά να γίνει άλλη μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Στάικος

Για τον Αγιασμό και την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς: Η εκκλησία μας  είναι πάντα παρών για να μας ευλογήσει για να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.  Από τις 29 Ιουλίου έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας και είμαστε στο γήπεδο και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε σκληρά για να εμφανιστούμε στις επίσημες υποχρεώσεις όπως πρέπει.

Για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Κόρινθο: Μετά από διακυμάνσεις σε πολλά επίπεδα εδώ και μερικές μέρες το μυαλό μας είναι στραμμένο στο πρώτο παιχνίδι για την νέα σεζόν με αντίπαλο την Κόρινθο εδώ στο γήπεδο μας. Παλιά λέγαμε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί και είμαι αισιόδοξος πως με όπλο μας την έδρα μας και βάση αν καταφέρουμε να παρουσιάσουμε όλα αυτά που δουλεύουμε καθημερινά η ομάδα μας θα μπορέσει είναι η νικήτρια στον πρώτο αγώνα της χρονιάς με την Κόρινθο.

Για τα βασικά χαρακτηριστικά και τα στοιχεία που πρέπει να βγάλει ο Παναρκαδικός στο γήπεδο την νέα σεζόν:  Θέλουμε να παρουσιάσουμε έναν Παναρκαδικό με πολύ κατοχή της μπάλας, με επιθετικότητα τόσο από τις πλευρές όσο και από τον άξονα και με γρήγορες αντιδράσεις τις στιγμές που δεν έχουμε στα πόδια μας την μπάλα. Δε θα σχολιάσω την μετατόπιση μας στον όμιλο αυτό. Είμαι της άποψης πως δημιουργείς μια καλή ομάδα και δε σε νοιάζει ποιος είναι ο όμιλος. Θέλουμε έναν συνδυασμό θεάματος και ουσίας γιατί τα λάθη έτσι όπως είναι ο όμιλος με τις λίγες αγωνιστικές δεν προλαβαίνεις να τα διορθώσεις. Κάθε εβδομάδα θα προσθέτουμε πράγματα στο παιχνίδι και θα ανεβάζουμε το επίπεδο μας.

Για το αν έχει κλείσει το ρόστερ αναφορικά με τα μεταγραφικά: Είναι αλήθεια πως η ομάδα χρειάζονταν σε κάποια κομμάτια ενίσχυση με παιδιά με παραστάσεις. Ενώ είχε φθάσει στο σημείο να είμαστε κοντά στο να γίνουν δύο τέτοιες κινήσεις η μετατόπιση μας στον όμιλο αυτό διαφοροποίησε τα πράγματα. Τα έξοδα μας τα λειτουργικά είναι τέτοια που δε μας αφήνουν περιθώρια για περεταίρω ενίσχυση.  Έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Ναι, ήθελαν την βοήθεια δύο έμπειρών ακόμα όμως με την δουλειά μας , με την ομαδικότητα μας, την πίστη και την θέληση η ομάδα μας θα ανταπεξέλθει στους στόχους της.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.