Κωστόπουλος σε παίχτες: Είμαστε δίπλα σας, πάμε δυνατά

Κωστόπουλος σε παίχτες: Είμαστε δίπλα σας, πάμε δυνατά

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 17:28
0 σχόλια

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού λίγα λεπτά μετά το τέλος του Αγιασμού είπε λίγα, καλά και ταυτόχρονα ουσιαστικά πράγματα προς την πλευρά των ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που ξεκινάει σε λίγες μέρες και ασφαλώς της πρεμιέρας του τριφυλλιού με την Κόρινθο την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Βασίλης Κωστόπουλος μιλώντας εκ μέρους της πράσινης διοίκησης προς τους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο πέραν των ευχών για υγεία και επιτυχία έδωσε και το σύνθημα της νίκης για την πρεμιέρα με την Κόρινθο τονίζοντας πως η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά

"Εύχομαι με τις ευλογίες της εκκλησίας καλή επιτυχία σε ομαδικό αλλά και προσωπικό επίπεδο και υγεία πάνω απ' όλα σε όλους. Όπως σας έχουμε πει η διοίκηση του Παναρκαδικού ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα σας. Ξεκινάμε δυνατά από το παιχνίδι της Κυριακής. Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι ξέρετε το βάρος της φανέλας και πόσο μεγάλη τιμή είναι να φοράς το τριφύλλι στο στήθος. Πάμε να το επιβεβαιώσουμε στη πράξη και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.