Στα Λουτρά της Ηραίας ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς (pics,vid)

Στα Λουτρά της Ηραίας ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς (pics,vid)

Αύγουστος 16, 2018 - 10:15
1 σχόλια

Τα Λουτρά Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας, ανήμερα της Παναγίας, 15 Αυγούστου 2018, υποδέχτηκαν τον διεθνώς καταξιωμένο σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά στην γενέτειρα του.

Περπάτησε στους τόπους των παιδικών του χρόνων συνοδευόμενος από όλη την οικογένεια του, αλλά και από συγγενείς, φίλους και συμπατριώτες. Το μεσημέρι καλωσορίσαμε τον κ. Γαβρά στο χώρο του Υδροθεραπευτηρίου των Ιαματικών Πηγών, όπου έγινε σύντομη τελετή και του απενεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά του στον πολιτισμό, από τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιάννη Γιαννόπουλο και τον πρόεδρο του Συλλόγου Λουτραίων κ. Χρήστο Γαβρά.

Video: 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.ARCADIA PORTAL by trounikos 15/08/2018


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Συγχαρητήρια στον "ΕΛΛΗΝΑ ΓΟΡΤΥΝΙΟ " της Οικουμένης, που μας κάνει περήφανους. Εκδηλώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την συμμετοχή και προς τιμή καταξιωμένων Ανθρώπων, του Πνεύματος των Γραμμάτων και Τεχνών, της Επιστήμης, της Οικονομίας κ.λ.π. εξεχόντων συμπατριωτών μας θα στήριζαν σε όλους τους τομείς,την παραμελημένη και κυρίως θα έδινε "Ζωή"στην περιοχή μας. Αυτά όλα βέβαια θέλουν συντονισμό συμμετοχή ΟΛΩΝ για το κοινό καλό του Τόπου... φθίνουσα ως προς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.