Σπήλαιο Κάψια Καφέ: Ένας ιδανικός χειμερινός προορισμός... τώρα και με κουζίνα! (pics)

Σπήλαιο Κάψια Καφέ: Ένας ιδανικός χειμερινός προορισμός... τώρα και με κουζίνα! (pics)

Δεκέμβριος 24, 2019 - 17:08
2 σχόλια

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής, μέσα στο πανέμορφο αρκαδικό τοπίο, το Σπήλαιο Κάψια Καφέ, γίνεται ακόμα πιο ζεστός και... αποκτά γεύση!

Το Σπήλαιο Κάψια Καφέ αποτελεί αγαπημένο προορισμό. Τώρα τον χειμώνα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, μια ζεστή σοκολάτα ή το μυρωδάτο και αχνιστό ρακόμελο δίπλα στη φωτιά, να γευτούν ζεστά πιάτα και τη φημισμένη αρωματική πορτοκαλόπιτα.

Το Σπήλαιο Κάψια Καφέ βρίσκεται λίγο έξω από την Τρίπολη και 1,5 χιλιόμετρο από το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό Κάψια, δίπλα σε ένα από τα πιο αξιόλογα σπήλαια της ελληνικής επικράτειας.

Η επιχείρηση, έχοντας στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, άνοιξε την κουζίνα και κάθε Σαββατοκύριακο σερβίρει ζουμερά ψητά της ώρας και γεμάτες γεύση ποικιλίες οι οποίες θα συνοδεύσουν ένα ποτήρι κρασί δίπλα στο τζάκι που καίει αδιάκοπα.

Ένας οικογενειακός, και όχι μόνο, προορισμός που μπορεί να προσφέρει χαλάρωση, όμορφη θέα και δραστηριότητες για παιδιά.

Ο χώρος δίνει τη δυνατότητα οι μικροί μας φίλοι να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν δημιουργικά με διαδραστικά παιχνίδια, παραμύθια, βιβλία, ζωγραφική αλλά και παιχνίδια στον εξωτερικό χώρο.

Το Σπήλαιο Κάψια Καφέ είναι ανοικτό καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα έως αργά το απόγευμα. (δείτε ΕΔΩ)


2 Σχόλια

Καλό θα είναι να ανεβάζετε και τα αρνητικά σχόλια όταν αυτά έχουν σαν σκοπό την προτροπή για μια καλύτερη παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτηση πελατών και όχι την κακοπροαίρετη κριτική. (αναφέρομαι στο σχόλιο που έγραψα και δεν το ανεβάσετε για του λερωμένους καναπέδες). Καταλαβαίνω ότι κάνετε διαφήμιση αλλά εφόσον είναι ανοιχτή για σχόλια θα πρέπει και ελεύθερα να ανεβάζετε τα σχόλια εφόσον δεν προσβάλλουν κανέναν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.