Σοκαριστικές οι μαρτυρίες για την ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Τρίπολης (pics,vid)

Σοκαριστικές οι μαρτυρίες για την ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 18, 2018 - 12:11
11 σχόλια

Το χρονικό της ένοπλης ληστείας - «Επαγγελματίες» οι ληστές

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Τρίπολης από την πρωτοφανή για τα δεδομένα της πόλης μας ληστεία που θρασύτατοι και επαγγελματίες, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, κακοποιοί πραγματοποίησαν την Τρίτη περίπου στις 10:00 σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο που στεγάζεται κάτω από τον μητροπολιτικό ναό της πόλης στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Στις 10 το πρωί, και ενώ το κέντρο της Τρίπολης ήταν γεμάτο κόσμο, όπως κάθε μέρα, ξεκίνησε ένας πραγματικός Γολγοθάς για τον άτυχο κοσμηματοπώλη, ηλικίας περίπου 60 ετών, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α', ο οποίος, ανυποψίαστος για το τι επρόκειτο να του συμβεί, είχε ανοίξει το μαγαζί του και εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα, ΙΧ όχημα στάθμευσε απέναντι από το κοσμηματοπωλείο παράνομα μπροστά από το κλειστό βιβλιοπωλείο «Παλλάδιον». Αποβιβάστηκαν οι δράστες, αφήνοντας τις πόρτες του οχήματος ανοιχτές. Οι ένοπλοι ήταν τέσσερις, ο ένας κρατύσε καλάσνικοφ.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του Arcadia Portal ποδηλάτισσα που περνούσε από το σημείο, αναγκάστηκε να κλείσει τη μία πόρτα του οχήματος, διότι δεν μπορούσε να προχωρήσει. Μέσα σε διάστημα ελάχιστων λεπτών, οι δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με άλλον μάρτυρα φορούσαν κουκούλες, είχαν χτυπήσει με το πίσω μέρος του όπλου τον κοσμηματοπώλη και είχαν αρπάξει χρυσαφικά μεγάλης αξίας (ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν αφαίρεσαν και χρηματικό ποσό).

Στη συνέχεια, διέφυγαν προς την οδό Τρίπολης - Σπάρτης όπου εγκατέλειψαν το όχημα στο 3ο χλμ., το οποίο και πυρπόλησαν, για να καλύψουν τα ίχνη τους, και διέφυγαν με άλλο όχημα που προφανώς τους συνόδευε διακριτικά.

Επομένως, σύμφωνα με τα στοιχεία, πρόκειται για καλά οργανωμένη ληστεία, ενώ οι ληστές ήταν προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο το θύμα

Ύστερα από δυνατό χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, ο επιχειρηματίας σωριάστηκε αιμόφυρτος. Τον εντόπισε πεσμένο στο δάπεδο επιχειρηματίας παρακείμενου καταστήματος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και σοκαρισμένος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο σημείο. Οι πολίτες δήλωναν φοβισμένοι και αναστατωμένοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που μια καλά οργανωμένη σπείρα βάζει στο στόχαστρο επιχείρηση στην Τρίπολη.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εγκληματιών, καθώς πιστεύεται ότι πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς.

Οι πολίτες αναζητούν απαντήσεις για αυτό το θρασύτατο χτύπημα σε μια φιλήσυχη, ως σήμερα, πόλη, το οποίο, όπως φαίνεται από την ταχύτητα και τον «επαγελματισμό» με τον οποίον έδρασαν οι κακοποιοί, προετοίμαζαν με μεθοδικότητα.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο στην Τρίπολη


11 Σχόλια

Με αυτή τη δημοτική αρχή που έχουμε λογικό είναι να πηγαίνουμε προς Chicago. Που είναι η δημοτική αστυνομία κύριε δήμαρχε;

ακης ο παυλης φταιει και για τη ληστεια ρε γιδι εεεεε,εσεις θα μας κανετε να ψηφισουμε παυλη απο κοντρα,ακομα και ανθρωποι που δεν θα τον ψηφιζαμε τον πουθενα ανυπαρκτο δημαρχο,αλλα σας χρειαζετε που με το παραμικρο ο παυλης και ο παυλης ρε παπαγαλακια του καθενα ,οχι οτι παυλης δεν εχει τα δικα του παπαγαλακια,αλλα εσεις το εχετε ξεφτυλισει

Καταρχην μη βριζεις!!Φυσικα και εχει μεριδιο ευθυνης ο δημαρχος!!! Προβατο εισαι αν ψηφιζεις ετσι.Ντροπη σου

Στο γκολ προχθές στο 93 που έβαλε ο Νατχο, ο παυλης έφταιγε!!!!!! Ουυυυυυυυυυυρνταααααααα γίδια!!!!!!!

@Ακης Έχεις δίκιο βρε αδελφέ. . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ. Χαχαχαχ Έχει δίκιο ο 14:09 το έχετε ξεφτυλίσει

Η Δημοτική Αστυνομία να πιάσει ληστές με όπλα!!! Ρε τι πίνεις και δε μας δίνεις. Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις;

Στις 10 το πρωί στις 18/9 το πρωί έγινε ληστεία στο κέντρο της πόλης. Σε περίπτωση και δεν συλληφθούν οι δράστες εντός 48 ωρών ...Τότε το αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης πρέπει να πάει σπίτι του ...

@14:52 για εξήγησε εμένα του βλάκα που δεν καταλαβαίνει, πώς έχει ευθύνη ο (εκάστοτε) Δήμαρχος; @17:26 ψάξε στο λεξιλόγιο την λέξη "σαρκασμός"

Πες πως πιάστηκαν. Κατά 90% θα είναι γνωστοί από προηγούμενη δράση την οποία συνεχίζουν μετά τα χάδια που τους έχει επιδαψιλεύσει η ελληνική δκαιοσύνη στην οποία θα δηλώσουν πως έχουν εμπιστοσύνη και με το δίκιο τους.

@18:06 - Η αστυνομία στην πόλη μας δεν μπορεί να βάλει τάξη όσο αφορά τις τροχαίες παραβάσεις και θα πιάσει ληστές με καλάσνικωφ; Ούτε στην Αθήνα δεν τους πλησιάζουν, είναι γνωστό αυτό. Η Τρίπολη είναι σαν κάτι πόλεις στα Λούκι Λουκ. Έπρεπε να έχει μια πινακίδα απέξω με ένα γύπα από πάνω και να γράφει "Ξένε, εδώ είναι η Τρίπολη, η πόλη που δεν υπάρχει νόμος".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.