Πρωτιές της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις

Πρωτιές της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις

Σεπτέμβριος 18, 2018 - 14:24
0 σχόλια

Μετά από 25 ημέρες συνεχούς αγωνιστικής δράσεις στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club ολοκληρώθηκε το “Open Athlisis Cup Men & Women 2018”,  το μεγαλύτερο τουρνουά τένις στην Αργολίδα και ένα από τα μεγαλύτερα Open τουρνουά τένις της Πελοποννήσου με την συμμετοχή 90 αθλητών και αθλητριών. Το Athlisis Tennis Club διοργάνωσε για 11η συνεχή χρονιά το Open Athlisis Cup 2018, το οποίο τίμησαν με την συμμετοχή τους τα μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και μάλιστα κατακτώντας δύο πρώτες θέσεις και μια δεύτερη στις γυναίκες και των δύο κατηγοριών.

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση στην κατηγορία 14-34 κατέκτησε η Καραναγνώστη Μαρία με 2η την Λαμπροπούλου Σήλια σε ένα τελικό πραγματική διαφήμιση για το άθλημα, ο οποίος καθήλωσε πραγματικά το αργολικό τενιστικό κοινό που ήρθε για να παρακολουθήσει τις δύο αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης.

Μιάμιση ώρα αργότερα έγινε και ο τελικός των γυναικών 35+, όπου η συμμετοχή της ΑΕΚ Τρίπολης ήταν και σε αυτόν πολύ δυναμική και ουσιώδη μιας και η πολυνίκης αθλήτρια μας σε αυτή την κατηγορία Προδρόμου Άννα όχι μόνο έπαιζε στον τελικό αλλά κατέκτησε την 1η θέση κερδίζοντας την Αντωνάκου Δήμητρα σε έναν επίσης πολύ δυνατό τελικό.

Τέλος την 3η θέση στα διπλά των ανδρών κατέκτησαν οι αθλητές μας Καραναγνώστης Ντίνος και Παπανικολάου Έκτορας με πολύ δυνατά παιχνίδια back to back, μιας και οι χιλιομετρικές αποστάσεις των τουρνουά, όπου συμμετείχαν ήταν κάτι παραπάνω απο δύσκολες.

Πολλά συγχαρητήρια και στους 5 αθλητές του ομίλου μας, τόσο από την διοίκηση, όσο και από την προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου και Χατζηγιάννη για την αγωνιστική ταυτότητα τους, τις διακρίσεις τους και την επιμονή τους. Πολλά συγχαρητήρια !!!

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.