Σμυρνιώτης: Επικίνδυνοι οι δρόμοι της Τρίπολης από την πυκνή βλάστηση

Σμυρνιώτης: Επικίνδυνοι οι δρόμοι της Τρίπολης από την πυκνή βλάστηση

Μάιος 24, 2018 - 22:01
2 σχόλια

Το πρόβλημα με τα χορτάρια που έχουν «πνίξει» τον Δήμο της Τρίπολης έθεσε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης ο κ. Σμυρνιώτης.

Να αναφέρουμε ότι βρισκόμαστε στα τέλη Μαΐου. Ήδη εδώ και 24 μέρες έχουμε εισέλθει στην αντιπυρική περίοδο η οποία επιτάσσει τον καθαρισμό των δρόμων και των οικοπέδων από τα χορτάρια, για την αποφυγή πυρκαγιάς.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις να πούμε ότι όταν η δημοτική αρχή είχε κληθεί να δώσει απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, είχε αναφέρει ότι «υπάρχει σκοπιμότητα από πλευράς δημοτικής αρχής, έτσι ώστε να μην κοπούν ακόμα τα ζιζάνια».

Τα κλαδιά και τα ζιζάνια έχουν κατακλύσει τους δρόμους, εμποδίζοντας την ορατότητα και καθιστώντας επικίνδυνη την κίνηση των οχημάτων στους δρόμους.

Κάλεσε τη δημοτική αρχή να δράσει άμεσα γιατί η κατάσταση πλέον είναι επικίνδυνη, όπως είπε.

Να αναφέρουμε ότι στα θέματα εκτός της ημερήσιας διάταξης υπήρξε το θέμα  «Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας ‘Κλάδεμα δέντρων μεσαίου ύψους και κοπή ζιζανίων σε κοινόχρηστους χώρος της ΔΚ Τρίπολης κόστους 4.364, 80 ευρώ».

Απάντηση για το θέμα έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, αναφέροντας: «Βιώνουμε μια φθινοπωρινή εποχή με πολλές βροχές και σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού στην Καθαριότητα και στο Πράσινο -αποτελείται από 2 συνεργεία υποστελεχωμένα-  προτιμήσαμε να ρισκάρουμε να ξεκινήσουμε τώρα τον καθαρισμό».

Από 10 Ιουνίου θα μπουν οι εργολάβοι για να κάνουν τους καθαρισμού

Αυτά που θα ψηφίσουμε σήμερα έχουν να κάνουν με τν μεγάλη ανάγκη στους δρόμους της Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.