Πρόταση Νικολάου να διαγραφούν τα χρέη των λαϊκών οικογενειών στον Δήμο Τρίπολης

Πρόταση Νικολάου να διαγραφούν τα χρέη των λαϊκών οικογενειών στον Δήμο Τρίπολης

Μάιος 24, 2018 - 22:03
0 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Πέμπτη 24 Μαΐου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Νικολάου κατήγγειλε τη φοροεπιδρομή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕ και τις κατασχέσεις στις οποίες έχει προβεί, ενώ επεσήμανε ότι ο Δήμος μπορεί να έχει ρόλο και ανάμειξη στα τεκταινόμενα:

«Η κυβέρνηση ποινικοποίησε τους αγώνες των λαϊκών στρωμάτων. Η σημερινή λαϊκή οικογένεια δεν μπορεί να σηκώσει τις φορολογικές υποχρεώσεις. Μετά την υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αρχίζουν οι κατασχέσεις για τα χρέη στην Εφορία και στα Ταμεία, αλλά και στους Δήμους, από τα 500 ευρώ. Είναι ξεκάθαρο ποιους έχει βάλει η κυβέρνηση στο στόχαστρο: τα λαϊκά στρώματα. Θέλει να εξασφαλίσει ματωμένα πλεονάσματα. Τρομοκρατούνται οι δημότες για να πληρώσουν λογαριασμούς, και δημοτικά τέλη, που δεν μπορούν».

Να αποφασίσει το ΔΣ μέτρα προστασίας και για χρέη προς τους Δήμους. Ως παράταξη, καταθέτουμε πρόταση να αποφασίσουμε τη θεσμοθέτηση δυνατότητας διαγραφής όλων των μικρο-οφειλών για μικροποσά, με ευθύνη του Δημοτικού Συμβουλίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.