Σμυρνιώτης: Αποκαλυπτικό έγγραφο της Περιφέρειας για την ανικανότητα Τζιούμη και στο έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου

Σμυρνιώτης: Αποκαλυπτικό έγγραφο της Περιφέρειας για την ανικανότητα Τζιούμη και στο έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου

Οκτώβριος 04, 2023 - 18:35
22 σχόλια

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Πελοπόννησος» της Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκαλεί τον κ. Τζιούμη και τον Δήμο Τρίπολης για παρανομίες και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στο έργο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου με επίσημο έγγραφο της στις 28/9/2023.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που σας παρουσιάζουμε, προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα:

- Για ποιους λόγους δεν υπάρχει εγκεκριμένη παράταση στο έργο;

- Γιατί οι ανακεφαλαιωτικοί πίνακες εργασιών ανασυντάσσονται συνέχεια; Μήπως γιατί το αρχικά αιτηθέν "πανωπροίκι" άνω του 1.000.000€ από τον αρχικό προϋπολογισμό είναι σκανδαλώδες?

- Το τμήμα που θεωρητικά έχετε παραδώσει στην κυκλοφορία του κόσμου έχει παραδοθεί επίσημα από τον εργολάβο ή όχι και ποιος είναι υπεύθυνος για τα συμβάντα;

Η παράταξή μας έχει επισημάνει στον κ. Τζιούμη όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει για το συγκεκριμένο έργο. Παρόλα αυτά και στο debate των υποψηφίων δημάρχων ισχυριζόταν ακριβώς τα αντίθετα από τα όσα επισημαίνει στο έγγραφο της η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ζητάμε από τον κ. Τζιούμη να μας απαντήσει αν σκόπιμα ή από ανικανότητα ή έπαρση οδηγεί το έργο στα βράχια;

Μετά και τις αποκαλύψεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ένα είναι πλέον ξεκάθαρο: ότι θα μας αφήσει μια πλατεία εργοτάξιο, και τις επιχειρήσεις "στον αέρα", όπως άφησε κάποτε και την Πλατεία Άρεως.

Δελτίο Τύπου


22 Σχόλια

Ο ψεύτης ακόμα και την περιφέρεια κοροϊδεύει, για να περάσουν οι εκλογές

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται!!! Α ρε Γιάννη, δεν γυρίζει, ότι και να λες . Τζιουμης δήμαρχος και την επόμενη 5 ετια.

Γιάννη, εε έρχεται, εε έρχεται εε έρχεται!! Τρίτη και φαρμακερη!!! Ωχχχχχ, πόνεσε....

Ψέμα στο ψέμα και πάλι ψέμα . Για ενημέρωσε μας βρε Σμυρνώτη , πότε ήταν πάλι δήμαρχος ο κ Τζιούμης και άφησε την Πλατεία Άρεως ? Το έχεις χάσει και δεν ξέρεις τι λες από την ήττα που έρχεται και εκεί στο Σμυρνιωτεικο σε σιγοντάρουν να τα λες αυτά . Τέλος και αυτού του ταξιδιού για ακόμα μια φορά και επιστροφή στο σπιτάκι σου .

Κωτσιο έχεις να φας ντολμαδάκια μαζί με τον ερωτιλα. Ψεύτης και ανίκανος. Μόνο για φωτογραφίες είναι μαζί με το λαγό τον ξερολα

Ξεβράκωμα κανονικό του Τζούμη προσωπικά. Να διαβάσετε όλοι το επίσημο έγγραφο στις εικόνες . Τελικά ο Τζούμης είναι " η μεγάλη εγγύηση" που μας τα έπρηξε τόσες μέρες. Μόνο που είναι εγγύηση κακοτεχνίας, αδιαφορίας ασυδοσίας , ατασθαλίας και γενικής ανομίας κ παρανομίας παντού. Πέρα βρέχει πλατεία και πολίτες. Ούτε που απαντά στην περιφέρεια. Γραμμένους κι έμας και την πολιτεία. Το ίδιο κάνει παντού και για τα πάντα, ψέμα ανενδοίαστο με κυνισμό και απάθεια για όλα. Ψηφίστε τον όσοι ταιριάζετε και συμπεθεριάζετε..

Τζιούμη βάλε τους πληκτρολογίου να απαντούν στα γραπτά κείμενα. Βάλε και των 7500 ευρώ να σου απαντήσει νομικά. Τελικά αποδείχτηκες ότι είσαι πολύ μικρός Κώστα και κρίμα που σε είχα και γιατρό μου. Μόνο για καρδιογράφημα κάνεις. Τίποτα παραπάνω

ο Τζιούμης ψεύδεται και για την πλατεία Αγ. Βασιλείου και για την πλατεία Αρεως. Ο κόσμος όμως θυμάται ότι αυτός και η παρέα του , ο Κούρος, ο Λαγός και οι υπόλοιποι την παρέδωσαν σκαμμένη μετά από δύο χρόνια δικής τους απραξίας στον Σμυρνιώτη. Και εάν ο Σμυρνιώτης δεν ήταν μηχανικός να ξέρει από έργα ακόμα έτσι θα ήταν. Ετρεξε βρήκε καινούργια κονδύλια και το 95% το είχε τελειώσει από το πρώτο έτος. Μετά κράτησε το 5% με παρατάσεις για να μπορέσει να φαίνεται το έργο ενεργό και να διεκδικήσει και άλλα κονδύλια για τους περιβάλλοντες χώρους. Για άλλη μια φορά ψεύδεται ο Τζιούμης

Εγώ ένα μόνο πράγμα ξέρω να πω , εάν δεν βγει ο Σμυρνιώτης πλατεία Αγ. Βασιλείου και Κολυμβητήριο δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ.

Μεγάλε μαζί με την Άρεως τελείωσε και την πετρινου ένα έργο τζιουμη θα μας γραψεται

Γιάννη έπρεπε να κάνεις στην άκρη να βγει ο Τρουπης μπροστά. Εσύ δεν πείθεις κανέναν πια. Το καλό για την πόλη είναι ότι με την ανικανότητα σου να φτιάξεις έστω και ένα σωστό ψηφοδέλτιο μετά την προβλεπόμενη και αναμενόμενη ήττα θα ησυχάσουμε μία για πάντα από εσένα.

Ένας εκπληκτικός Γιάννης Σμυρνιώτης σήμερα στην ΔΡΤ, με στοιχεία έγγραφα και αποδείξεις, κυριολεκτικά αποκαθήλωσε την κλειστή ομάδα Τζιούμη! Συγχαρητήρια αξίζει ο κάθε ψηφοφόρος να ακούσει την συνέντευξη

@11.38, εκπληκτικός όμως... Δλδ τυφλα ν χει ο Παπανδρέου κ ο Καραμανλής μαζί! ΕΚ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟΣ! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα σμυρνιωτακια δεν παίζεστε!

Γιαννη δεν σε πιστεύει κανένας πλέον. Ένας υβριστής και συκοφάντης είσαι

Εσένα σε περιμένει......χουνερι την Κυριακή. Να παρακαλάς μόνο να μην είναι η διαφορά χαώδης καί πλέον θα γίνει συμφορά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.