Σκληρή κριτική Τσιαμούλου για τον απολογισμό των δύο χρόνων διοίκησης Τζιούμη

Σκληρή κριτική Τσιαμούλου για τον απολογισμό των δύο χρόνων διοίκησης Τζιούμη

Σεπτέμβριος 01, 2021 - 21:12
4 σχόλια

Στείρα και παλαιοκομματική χαρακτήρισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» την τοποθέτηση του κ. Τζιούμη για τα δύο χρόνια διοίκησης.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 10:00 την Τετάρτη με ένα σύντομο βίντεο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος έκανε ένα πρώτο απολογισμό θητείας για τα 2 χρόνια διοίκησης που συμπληρώνονται σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου.

Αυστηρή κριτική στα λεγόμενά του άσκησε ο κ. Τσιαμούλος, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, επισημαίνοντας ότι ο δήμαρχος δεν ένιωσε την υποχρέωση να πει ένα μπράβο ή και ευχαριστώ, στο ότι βρήκε κάτι έτοιμο, για να φτιάξει, εγκαλώντας δήμαρχο για αυτό το βίντεο τονίζοντας ότι και ο ίδιος θα κάνει κάτι ανάλογο για τα καλά και τα κακά του κ. Τζιούμη ως δημάρχου.

Δεν είπατε ένα συγγνώμη για αυτά που υποσχεθήκατε και δεν μπορέσατε να κάνετε. Έπρεπε να κάνετε αυτοκριτική, μπορεί να νιώθετε εσείς ότι όλα τα κάνετε σωστά, αλλά πάντοτε υπάρχουν και τα λάθη και θα μπορούσατε να κάνετε έναν απολογισμό

Στα όσα ακούστηκαν απάντησε ο δήμαρχος Κ. Τζιούμης αναφέροντας: «Στις συνεντεύξεις που κάνω για να ανακοινώσω έργα, πάντα λέω ότι είχε ενταχθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή», αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό στο σύντομο μήνυμα που έστειλε στους δημότες σήμερα μέσα σε 3-4 λεπτά, και στο οποίο επέλεξε να αναφερθεί επιγραμματικά σε έργα.

«Σήμερα στο πλαίσιο δύο χρόνων έγινε ένα βίντεο 4 λεπτών και θα ακολουθήσει κανονικός απολογισμός όπως προβλέπει ο νόμος και θα γίνει αυτοκριτική, μέσα στον Οκτώβριο, στο Πνευματικό, αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες», είπε, τέλος, ο κ. Τζιούμης.

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Τι λες εκεί βρε στούκας; Τι ανάλογο βίντεο θα κάνεις για τα καλά και τα κακά του Τζιούμη ως δημάρχου; Γιατί, για σένα έλεγε ο Τζιούμης στο βίντεο; Απολογισμό των δύο χρόνων που είναι δήμαρχος έκανε. Δεν μου λες, κάνεις προσπάθεια να είσαι τόσο βλάκας ή είσαι εκ γενετής; Όσο για το "μπράβο" ή το "ευχαριστώ" στον Παυλή, μας τα έχετε κάνει νταούλια. Ούτε γκόμενες να ήσασταν δεν θα το ζητάγατε τόσες φορές. Το έχει πει μία, το έχει πει δύο. Νισάφι πια. Το ξέρουμε ότι σου στοίχισε που δεν σου έκατσε η κολεγιά με το Σμυρνιώτη και τον Παυλή στις εκλογές. Ξεπέρασε το και σταμάτα να μας τα πρήζεις

Κοίτα τι βρήκε να πει……να λιβανίζει κάθε φορά που μιλάει ο Δήμαρχος τους ανύπαρκτους προηγούμενους!!!! Ρε, νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε χάνους, που δεν μπορούν να δουν και να αξιολογήσουν το πρωτοφανές έργο που γίνεται στην πόλη; Πήγαινε σιαπέρα ρε……. Δήμαρχε κάνε τη δουλειά σου, συνέχισε να κάνεις έργα και να ομορφαίνεις την πόλη. Οι δημότες βλέπουν και επικροτούν το έργο σου. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ.

"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" ΣΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ????? ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.....

Πσσσσσσσσσ! Έκανε σκληρή κριτική ο τιτανοτεράστιος αυτοδιοικητικός άνδρας. Τι' πες τώρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.