Παπαδημητρίου: Επισπεύδει η Περιφέρεια Πελοποννήσου την αδειοδότηση της μονάδας στο Αθήναιο;

Παπαδημητρίου: Επισπεύδει η Περιφέρεια Πελοποννήσου την αδειοδότηση της μονάδας στο Αθήναιο;

Σεπτέμβριος 01, 2021 - 21:07
1 σχόλια

Τρία θέματα έθεσε κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τετάρτη ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου. Το πρώτο είχε να κάνει με την περιοχή του Αθήναιου, και την πληροφορία που έχει ότι ο κ. Νίκας έδωσε εντολή να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τη λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων στο Αθήναιο.

Σημειωτέον ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει δεσμευθεί ότι θα ορίσει δικηγόρους για να προσφύγει κατά της ΜΠΕ για την αδειοδότηση της συγκεκριμένης εταιρίας.

Η Περιφέρεια είναι πάνω από τη Δικαιοσύνη; Έχει κάνει πράξη τη δέσμευσή της για νομική προσφυγή; Να ζητηθεί ο λόγος της διπρόσωπης στρατηγικής της Περιφέρειας.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης απάντησε: «Έχω και εγώ την πληροφορία, ήδη μίλησα με τη δικηγόρο που έχουμε βάλει εμείς, έχουμε κάνει αίτηση ακύρωσης με δυνατότητα αίτησης αναστολής, όταν γίνει ενέργεια. Θα υποβάλουμε ασφαλιστικά μέτρα, αίτηση αναστολής. Αύριο θα επικοινωνήσω με την Περιφέρεια για να δω τι σκοπό έχουν να κάνουν».

Ο κ. Σμυρνιώτης ρώτησε: «Υπάρχουν στοιχεία ή απλώς δημιουργούνται εντυπώσεις; Πάσχει κάπου η περιβαλλοντική μελέτη;».

Ο κ. Τζιούμης είπε: «Έχει γίνει η αίτηση ακύρωσης και σύμφωνα με τη δικηγόρο, έχει τουλάχιστον τρεις λόγους να ακυρωθεί η περιβαλλοντική μελέτη, και έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ακυρωθεί η ΜΠΕ».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πρόσεξε Ζήκο γιατί θα σε μαλώσει ο μπαρμπα-Πάνος που έχεις βγάλει γλωσίτσα. Κακό παιδί

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.