Το σίριαλ με τις γκρίνιες στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης συνεχίζεται

Το σίριαλ με τις γκρίνιες στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης συνεχίζεται

Δεκέμβριος 09, 2014 - 21:12
2 σχόλια

Τα λάθη των θεμάτων άναψαν τα αίματα

Συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου με τα θέματα να αφορούν σε άδειες καταστημάτων, αλλά και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Στα εκτός ημερήσιας διάταξης τα θέματα που «άναψαν τα αίματα» ήταν η χορήγηση προέγκρισης καταστήματος ψυχαγωγικών παιχνιδιών και η παραχώρηση άδειας χώρου τραπεζοκαθισμάτων.

Το πρώτο θέμα αφορούσε στην προσωρινή εγκατάσταση λυόμενης κατασκευής λουναπάρκ στην πλατεία Άρεως, όπου στην άδεια που έπρεπε να εγκριθεί αναφερόταν ότι «οι κατασκευές δεν θα καλύπτουν χώρο μόνον επί της πλατείας». Οι σύμβουλοι κκ. Κοσκινάς και Ζορμπαλάς ζήτησαν από τον πρόεδρο να τους ενημερώσει εάν οι κατασκευές αυτές θα βρίσκονται και εκτός πλατείας, ενώ του ζήτησαν να είναι πιο ενημερωμένος για τα θέματα που φέρνει προς ψήφιση.

Ως προς το θέμα παραχώρησης άδειας χώρου τραπεζοκαθισμάτων, ο πρόεδρος τόνισε ότι θα δοθεί το 70% των αντίστοιχων προσόψεων, ενώ το υπόλοιπο 30% έχει δικαιοδοσία ο δήμαρχος να το παραχωρήσει ύστερα από αίτηση.

Ο κ. Κοσκινάς τόνισε ότι αυτό ταλαιπωρεί τους πολίτες, αφού αναγκάζονται να πάνε μετά στον δήμαρχο και να ζητήσουν το υπόλοιπο 30%. «Γιατί τότε δεν τους παραχωρούν από την αρχή το 100%;», ρώτησε. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ήλθε σε αντιπαράθεση με τον κ. Κοσκινά, ο οποίος του επεσήμανε ότι θα έπρεπε να είναι πιο ενημερωμένος για τα θέματα, αλλά και για τη νομοθεσία, όπως και στο προηγούμενο θέμα. Υπήρξε ένας έντονος διάλογος ο οποίος ανάγκασε τον πρόεδρο να διακόψει το συμβούλιο για λίγο.

Μετά την παρέμβαση του κ. Κοσκινά και του κ. Ζορμπαλά, ο πρόεδρος κάλεσε την αρμόδιο υπάλληλο του δήμου να διευθετήσει το θέμα λάθους για την προσωρινή εγκατάσταση λυόμενης κατασκευής λουναπάρκ στην πλατεία Άρεως, η οποία θα καλύπτει χώρο μόνον επί της πλατείας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Κύριε Θεοδωρακόπουλε δε μπορείτε να πηγαίνετε στο συμβούλιο αδιάβαστος και να μη ξέρετε τι σας γίνεται. Δεν είναι δυνατό να μη γνωρίζετε τη νομοθεσία. Τι το περάσατε το συμβούλιο? Ιnternet cafe?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.