Όλο και αυξάνονται τα μέλη στο Σύλλογο Ξυλορακέτας Τρίπολης (video)

Όλο και αυξάνονται τα μέλη στο Σύλλογο Ξυλορακέτας Τρίπολης (video)

Δεκέμβριος 09, 2014 - 21:10
0 σχόλια

Στον δρόμο της αναγνώρισης το Beach Racket

Το πρωί της Κυριακής 7/12 στην Τρίπολη η ομοσπονδία αντισφαίρισης  προχώρησε σε συστατική γενική συνέλευση όλων συλλόγων ξυλορακέτας πανελληνίως με στόχο την καλύτερη διοργάνωση του αθλήματος.

Στην γενική συνέλευση βρέθηκαν ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής ξυλορακέτας Ελλάδος κ. Κοσμάς μέλη από συλλόγους από όλη την Ελλάδα και φυσικά ο σύλλογος της Τρίπολης.

Ο κ. Κοσμάς τόνισε πως στην γενική συνέλευση έγινε σύσταση υπό την αιγίδα της ΕΦΟΑ (Ελληνική,Φίλαθλοι,Ομοσπονδία,Αντισφαίρισης)  για άθλημα του Beach Racket γνωστό και ως ξυλορακέτα που είναι  υπό καλλιέργεια και πλέον βρίσκεται στον δρόμο της αναγνώρισης από την γενική γραμματεία αθλητισμού. Τέλος ευχαρίστησε το σύλλογο της Τρίπολης λέγοντας χαρακτηριστικά πως από εδώ θα αρχίσουν τα σταθερά βήματα της αναγνώρισης.

Ο κ. Δανάσκος πρόεδρος του συλλόγου ξυλορακέτας Τρίπολης δήλωσε πως πρόκειται για μία ιστορική μέρα για το Beach Racket λόγω της απερχόμενης αναγνώρισης από την ΕΦΟΑ ενώ μιλώντας για τον σύλλογο της Τρίπολης τόνισε πως απαριθμεί περίπου 150 μέλη με την ελπίδα στο μέλλον ο αριθμός να ανέβει, ενώ λόγω του ορεινού της περιοχής οι προπονήσεις γίνονται στην εγκατάσταση Beach volley του σταδίου ΔΑΚ Τρίπολης .

Τέλος το μέλος του συλλόγου ξυλορακέτας ‘’Γαλάζια Ακτή’’ τόνισε πως είναι γνώστης της δουλειάς που γίνεται στην Τρίπολη και στόχος είναι να τονωθεί το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερο γιατί το συγκεκριμένο άθλημα θα έχει μέλλον.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr - Ξυλορακέτα 2014


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.