Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο χώρος των απορριμμάτων στον Άγιο Βλάση (video)

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο χώρος των απορριμμάτων στον Άγιο Βλάση (video)

Ιούλιος 17, 2015 - 13:06
8 σχόλια

Για τα απορρίμματα του Δήμου Τρίπολης και για τη διαχείρισή τους μίλησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Αναστάσιος Κακλαμάνος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο πλαίσιο των καθιερωμένων συνεντεύξεων μετά από κάθε συνεδρίαση, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

Ο κ. Κακλαμάνος μίλησε για την αποκομιδή των απορριμμάτων στονΔήμο Τρίπολης η οποία δεν έχει το απαιτούμενο προσωπικό και γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυσή της.

Επίσης, δέχθηκε ερωτήσεις για την περιοχή στην Άγιο Βλάση, για το έργο του Δήμου Τρίπολης στο  Μεγαβούνι αλλά και για τα κοντέινερ με τα απορρίμματα που βρίσκονται στην περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού.

Οι εργασίες για την περίφραξη θα ξεκινήσουν άμεσα, τόνισε,αναφέροντας ότι σε αυτό το θέμα υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση. Αυτή τη στιγμή έχουν δημιουργηθεί ζώνες ασφαλείας για τον πιθανό κίνδυνο πυρκαγιάς, και στο σημείο υπάρχουν δύο πυροσβεστικά επανδρωμένα για κάθε ενδεχόμενο επειδή, όπως τόνισε,είναι πιθανόν να υπάρχουν απερίσκεπτοι οι οποίοι με δόλο μπορεί να βάλουν φωτιά στο δάσος «για να βγάλουν τα απωθημένατους», είπε χαρακτηριστικά.

Η διαδικασία στο Μεγαβούνι προχωρεί κανονικά, είπε, αλλά δεδομένων των καθυστερήσεων οι οποίες υπάρχουν, μετατίθεται το έργο της ολοκληρωμένης προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων, όπως την  χαρακτηρίζουν. Μια πρόσφατη δημοπρασία απέβη άγονη, πηγαίνοντας πίσω το έργο και δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση με τα απορρίμματα στον Δήμο Τρίπολης.

Σε ερώτηση για τις εκτιμήσεις που έχει για τον όγκο των απορριμμάτων που βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Βλάση, απάντησε: «Το θέμα είναι η εργολαβία, η οποία θα εξελιχθεί από τη μεριά του Δήμου, και θα απομακρυνθούν όλα».

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο χώρος των απορριμμάτων στον Άγιο Βλάση


8 Σχόλια

Όταν θα γεμίσει εντελώς τότε θα μας βγάλει άλλη λύση από το τσεπάκι που θα τρίβουμε τα μάτια μας! Υπομονή, έχουμε να δούμε ακόμα πολλά από δαύτους.....

Με αυτα τα θεματα θα επρεπε να ασχολειται ο αντιδημαρχος καθαριοτητας και οχι ο κακλαμανος. Αλλα ο ανθρωπος τι να μας πει αφου ειναι ασχετος (του ***). Μονο για τον παχυλο μισθο τοποθετηθηκε στη θεση αυτη.

@23:18 Όταν θα λήξει κακήν κακώς και η...θητεία του, έτσι όπως την πάει γενικά τη δουλειά! Από...Παυλίτω πάντως λύση μην περιμένετε!

Πες μας και για τα σάπια της ΒΙΠΕ που πάτε τελευταία επάνω με φορτηγά, για να μην αισθάνονται....μοναξιές μάλλον(?)

Οι....ζώνες ασφαλείας είναι τα δέντρα που λέγατε ότι δεν θα κόβατε, έστω στο αποχαρακτηρισμένο κομμάτι? Γιατί στο δασικό δεν φαντάζομαι ότι δεν τολμήσατε να απλώσετε τα κουλά σας....τίποτα βέβαια δεν είναι σίγουρο μαζί σας! Ακόμα κι έτσι βέβαια, καμιά ουσιαστική προστασία από πυρκαγιά δεν υπάρχει!!! Το...έξοδο του συρματοπλέγματος το αποφεύγετε συστηματικά κι έχει ο Θεός (σε ένα μήνα άλλωστε τελειώνει το καλοκαίρι), και όσο για τα....."πυροσβεστικά", με ποιους είναι επανδρωμένα? Με..πυροσβέστες? Όχι βέβαια, αφού η πυροσβεστική σας αρνήθηκε απ' όσο γνωρίζουμε! Πρόκειται λοιπόν για την υδροφόρα του δήμου, (και δε νομίζω ότι είναι καν δυο), που αν χρειαστεί να συνδράμει σε κάτι σημαντικό δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί...Ανακρίβειες λοιπόν με το...κιλό, σκέπασμα των προβλημάτων κάτω από το χαλί, και θα περάσει κι αυτό το....καυτό καλοκαίρι, που θα πάει! Σας βοήθησε εξαιρετικά και η δύσκολη συγκυρία, αλλά η τύχη κάποτε τελειώνει.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.