Φάκελος «Μπερτόλιο»

Φάκελος «Μπερτόλιο»

Ιούλιος 17, 2015 - 13:03
0 σχόλια

Ο Μάρτιν Ρόλε ήρθε την περασμένη σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης και το κενό που άφησε τον περασμένο Ιούνιο, στη θέση του 10ριού των Αρκάδων ήταν τεράστιο. Η διοίκηση της ομάδας, ωστόσο, κινήθηκε αθόρυβα και απέκτησε έναν παίκτη ο οποίος έχει πολύ όρεξη για δουλειά και κυρίως θέλει να ξανακάνει ένα... restart στην καριέρα του.

Σύμφωνοι, το πρώτο φιλικό της σεζόν δεν είναι ικανό να δώσει πολλά και ξεκάθαρα στοιχεία για κάθε παίκτη, όμως κάποια πράγματα μπορείς να τα διακρίνεις. To arcadiaportal.gr, το οποίο βρίσκεται στην Ολλανδία και τον "ζει" και στις τελευταίες προπονήσεις και μπορεί να μεταφέρει μια... παραπάνω εικόνα.

Ο Αργεντινός άσος αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό με την Μπασακσεχίρ και έδειξε λίγη από την ποιότητα που διαθέτει. Παρά την κόπωση των προπονήσεων ο Μπερτόλιο έδειξε ορεξάτος και ικανός να στηρίξει επάνω του όλο το δημιουργικό κομμάτι του Αστέρα.

 

 

Κάποια αγγίγματά του στην μπάλα αρκούσαν για να καταλάβει κανείς πως είναι ιδαίτερα ικανός σε αυτόν τον τομέα, ενώ παίζει με το κεφάλι ψηλά και "βλέπει" γήπεδο. Φυσικά, υπήρχε και η κάθετη πάσα στον Γιάννου, που δείχνει αν μη τι άλλο πως μπορεί να τροφοδοτήσει τον σέντερ φορ με πάσες "πάρε-βάλε".

Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα, αλλά αν... "η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται", όπως λέει και ο λαός, τότε στην υπόθεση του Μπερτόλιο, πολύ σύντομα θα έχουμε ξεχάσει τον Μάρτν Ρόλε.

Χορηγοί: Ψητοπωλείο ο Θόδωρος, το Φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πρόοδος, το Μεζεδοπωλείο Σεντουκάκι, τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και αθλητικές εγκαταστάσεις FC Tripolis Soccer Academy και το DESEO Night Facilities 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.