Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η Βόρεια Κυνουρία (pics)

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η Βόρεια Κυνουρία (pics)

Δεκέμβριος 10, 2019 - 20:20
0 σχόλια

Προετοιμάζεται ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενόψει των Χριστουγέννων. Τα φωτάκια έχουν ήδη ανάψει στους κεντρικούς δρόμους του δήμου.

Γεγονός είναι ότι φέτος το Άστρος, ο Άγιος Ανδρέας, το Παράλιο Άστρος, η Μελιγού και το Ξηροπήγαδο έχουν στολιστεί με φωτάκια και ελατάκια με τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες του Δήμου να έχουν μπει για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικο ρυθμό.

Σχεδόν όλα τα χωριά, αυτή την στιγμή, έχουν «ντυθεί» γιορτινά, με τις κεντρικές πλατείες να φιλοξενούν στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Οι είσοδοι των χωριών φωτίζονται από μεγάλες επιγραφές με ευχές από τον Δήμο και στους δρόμους λάμπουν φωτεινά στολίδια.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. και υπεύθυνο στολισμού, κ. Κωνσταντίνο Καμπύλη μας ενημέρωσε ότι  «σε συνεργασία με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κλέωπα το συνεργάτη μας κ. Γιώργο Παινέση και το συνεργείο αυτού, έως την Πέμπτη θα έχουν στολιστεί όλα τα χωριά του Δήμου μας, έχοντας πάντα σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες. Στόχος μας είναι η δημιουργία γιορτινής διάθεσης στους πολίτες, κάτι που απαιτούν οι μέρες που έρχονται, αφήνοντας πίσω, έστω για λίγο, τις δυσκολίες που μας βαραίνουν τον υπόλοιπο χρόνο. Καλώ τους συμπολίτες μας, να εκμεταλλευτούν τις μέρες αυτές, να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να διασκεδάσει με τις πλούσιες και ποικίλες εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουμε με φορείς του τόπου μας και κυρίως να είναι αυτές οι γιορτές ένα έναυσμα για όλους να αλλάξουμε τρόπο ζωής και σκέψης προς τους συνανθρώπους μας και η ζωή μας και η ψυχή μας να λάμψουν όπως το Φώς του Άστρου της Γέννησης. Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές σε όλους.»

Πηγή: astrosnews.gr

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.