Ναυαγοί μετανάστες κρατούνται και στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης

Ναυαγοί μετανάστες κρατούνται και στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης

Οκτώβριος 14, 2016 - 12:04
83 σχόλια

Παρά τις προσπάθειες περιορισμού των μεταναστευτικών ροών, και καθώς η συμφωνία μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας δεν εφαρμόζεται μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γειτονική χώρα, η διακίνηση μεταναστών γνωρίζει νέα άνθηση, ενώ οι δρόμοι των διακινητών περνούν και από την Πελοπόννησο όλο και πιο συχνά.

Θυμίζουμε ότι τον Ιούλιο το Λιμενικό είχε διασώσει 34 μετανάστες αφγανικής και πακιστανικής καταγωγής στη νησίδα Βενέτικο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην Κορώνη τον Ιούλιο, ενώ, όπως πρόσφατα παραδέχτηκε ο κ. Μουζάλας, η σύνθεση του μεταναστευτικού πληθυσμού έχει αλλάξει, καθώς πλέον πρόκειται για υπηκόους Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν στην πλειονότητά τους παρά για Σύρους πρόσφυγες.

Η κατάσταση αυτή αποτυπώνεται και στην Πελοπόννησο, καθώς το περασμένο Σάββατο, το Λιμενικό διέσωσε στη θαλάσσια περιοχή Λάμπες, μεταξύ Φοινικούντας και Μεθώνης, 116 υπηκόους Ιράκ, 13 Αφγανούς και 2 Τούρκους.

Πιο αναλυτικά, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησής τους από μεταφραστές και ειδικευμένο προσωπικό ταυτοποίησης υπηκοοτήτων (screeners) της Αστυνομίας, προέκυψε ότι από τους συνολικά 131 πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν στη θαλαμηγό που έπαθε βλάβη, οι 116 (63 άντρες, 20 γυναίκες και 33 παιδιά) είναι Ιρακινοί, 2 είναι Τούρκοι και οι 13 Αφγανοί (6 άντρες, 3 γυναίκες και 4 παιδιά).

Σημειωτέον ότι όλα τα παιδιά συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους, ενώ οι 75 από τους 131 μεταφέρθηκαν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Οι υπόλοιποι 56 κρατούνται από προχθές το βράδυ σε διάφορα κρατητήρια αστυνομικών τμημάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία απέλασής τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι 25 από τους 56 θα έμεναν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ωστόσο δεν αποκλείεται να μετακινηθούν αλλού αν υπάρξει πρόβλημα χώρου, για να είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες κράτησής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στο Arcadia Portal η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, μετανάστες κρατούνται και στο ΑΤ Τρίπολης, ωστόσο, όπως μας διευκρίνισαν, γίνεται αναδιανομή ανάμεσα στα Αστυνομικά Τμήματα, ανάλογα με τη χωρητικότητά τους.

Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση στα νησιά είναι πλέον ασφυκτική, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία στα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται 11.500 μετανάστες και πρόσφυγες, καμία κίνηση δεν έχει γίνει για τη μετεγκατάσταση, ενώ ο κ. Μουζάλας δήλωσε σε συνέντευξή του πριν από μερικές ημέρες ότι η μετεγκατάσταση πρέπει να γίνει προσεκτικά και όχι μαζικά, διότι η κυβέρνηση φοβάται έξαρση των ροών. Παράλληλα, όμως, οι κάτοικοι της Λέσβου και της Χίου κυρίως διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση που επικρατεί και ζητούν άμεσα τη μετεγκατάσταση των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων.

ΗΛΕΙΑ: ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Πριν από δύο ημέρες, στις 12 Οκτωβρίου, οι πρόσφυγες της Μυρσίνης πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας με πλακάτ προς τα Λεχαινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαμαρτύρονταν για το φαγητό. Στην πορεία συμμετέχουν και οι 250 πρόσφυγες οι οποίοι διαμένουν στις εγκαταστάσεις του πρώην κάμπινγκ στη Μυρσίνη.


83 Σχόλια

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Μετανάστες είναι τα παιδιά μας που μεταβαίνουν νόμιμα για εργασία σε άλλες χώρες. Αυτοί οι άνθρωποι εισέρχονται λαθραία και ανεξέλεγκτα. Ας μην λησμονούμε την ελληνική γλώσσα , χάρην μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων

Όχι μόνο μπαίνουν λαθραία στη ζωή μας, στέλνουν και τα παιδιά τους στα σχολεία μας βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας!!! (Πρώτη και κύρια προϋπόθεση προκειμένου ένα προσφυγόπουλο να ενταχθεί στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, σ΄ένα δημόσιο σχολείο είναι να έχει κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια. Τα μισά ελληνόπουλα δεν έχουν κάνει τα προβλεπόμενα εμβόλια. Εσύ ασχολήσου με το λεξικό, σε βοηθάει να κοιμάσαι τον ύπνο του βλάκα).

Έλληνες μετανάστες μπαίνουν στις χώρες μας με τη συνενοχή πουλημένων κυβερνήσεων και παίρνουν τις θέσεις εργασίας των παιδιών μας. Αίσχος!!!

Αφού είδαν ότι εγκλωβίζονται στη Λέσβο και στη Χίο, άρχισαν να επιλέγουν άλλες διαδρομές και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας για αποβίβαση. Ξέφραγο αμπέλι αυτή η χώρα!!!! Τι τους φυλάτε και τους νταντεύετε, μετακινώντας τους από εδώ και εκεί? Μόνο δραστικά μέτρα χρειάζονται. Όλους σε μια βάρκα και επαναπροώθησή τους απέναντι, να δεις το ξαναεπιχειρούν.

20:43 Μα τι λέτε τώρα και να χαλάσουμε τις ονειρώξεις για....πολιπολιτισμικότητα των λαθρολάγνων? Η καλύτερή τους που έρχονται οι λαθραίοι εδώ.....Όνειρο ζουν οι άνθρωποι, μην τους ξυπνάτε.

Μάγκες αλλάξτε και κανένα σώβρακο, γιατί από το φόβο σας που τα προσφυγόπουλα θα πάνε σχολείο... βρωμάτε!!! Ερώτηση: στα γυμναστήρια εκτός από εκγύμναση των μπράτσων σας, έχει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασής στο πως θα μισείτε τους άλλους;

Δεν τα προτιμούν τώρα τα νησιά (Χίο και Λέσβο) που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά παράλια γιατί υπάρχει συνωστισμός από συντοπίτες τους και έχουν δημιουργηθεί κακές συνθήκες διαβίωσης.Αφού κανένας δεν τους εμποδίζει πλέον αλωνίζουν ελεύθερα σε όλο το Αιγαίο και όχι μόνο και αναζητούν νέα, παρθένα από λαθρομετανάστες, νησιά και περιοχές για να εγκατασταθούν.Αν δεν ξεκουμπιστούν το συντομότερο οι κυβερνώντες, πολύ σύντομα θα αποτελέσουμε μειοψηφία στη χώρα μας. Παίρνουν τα πάντα από εμάς και μας εξαθλιώνουν, ενώ δίνουν τα πάντα στους λαθροεισβολείς.Που τους βρήκαμε και τους βάλαμε στο κεφάλι μας.

Πλάκωσαν οι <<επενδυτές>> να τους χαιρόσαστε κύριοι σας τους χαρίζουμε δεν τους θέλουμε.

Εγκάθετοι του Σόρος μαζέψτε τους και μαζευτείτε η κοινωνία βράζει, εκτός αν αυτός είναι ο σκοπός σας δηλαδή να μας βάλετε πάλι να αλληλοφαγωθούμε σαν το 44-49, τους δοσίλογους οι Γερμανοί φεύγοντας τους πετάγανε από τα παράθυρα, σκεφτείτετο .........

@22:10 δεν αφήνετε τις γνωστές μαλ@@@@ς για τα...προσφυγόπουλα γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και κάτι σαν εσένα "ανθρωπιστές" κοιμούνται όρθιοι?

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ αλήθεια έγιναν τα πράγματα σοβαρά; Για σένα από πότε έγιναν σοβαρά; Από τη στιγμή που οι πρόσφυγες & οι μετανάστες σου χάλασαν την αισθητική; Αφού εσύ δεν κοιμάσαι όρθιος για πες μας ποτέ ήταν η τελευταία φορά που εναντιώθηκες & διαδήλωσες κατά των εμφυλίων, των πολεμικών επιχειρήσεων, των σφαγών σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, Πακιστάν, Αφρικάνικες χώρες κ.λ.π. με λίγα λόγια για την άγρια εκμετάλλευση των λαών από υπερδυνάμεις, χώρες σφαγείς & πολυεθνικές για να μη φτάσουν αυτοί οι άνθρωποι να θεωρούν τη φουρτουνιασμένη θάλασσα για τα παιδιά τους πιο ασφαλή από τη στεριά;

Καλά ρε STOIXOS, η ασφάλεια θεωρείται κοινωνικό αγαθό και για τους κατοίκους χωρών όπως Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, Πακιστάν κ.λπ.; Μόνο εμείς οι προηγμένοι δυτικοί έχουμε τα προσόντα, οι υπόλοιποι να πάνε να πνιγούν! (μακριά από τις ακτές μας, το ψαράκι μας το θέλουμε ιχθυοτροφείου)

Αχ ρε παιδιά, γιατί δεν τους θέλετε τους λαθρο, είδατε τι έγινε τώρα, αναστατώσαμε και το STOKO και μπήκε να τους υπερασπιστεί!

ΣΤΟΚΕ στο έχω ξαναπεί αλλά δε βάζεις μυαλό....Μη κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου λέμεεεεε. Άσε μας κουκλίτσα-πανουκλίτσα μου, κι έχουμε άλλες έννοιες!

Άντε και στα δικά μας τώρα που θα φέρει και στον τόπο μας λαθρομετανάστες ο Τατούλης ! Να δείτε εδώ τι έχει να γίνει..................

Η δειλία, ο στρουθοκαμηλισμός και η ύβρεις δεν είναι επιχειρήματα καλοί μου άνθρωποι. Μια ζωή οι άλλοι σας φταίνε για τη κατάντια σας ε θρασύδειλοι Ελληνάρες; Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι αυτά που έχουμε δει από πρόσφυγές και μετανάστες δεν είναι τίποτα;;;!!! Συνεχίστε να ζείτε στον κόσμο σας και στη μοιρολατρία σας & θα καταντήσουμε όλοι μας πρόσφυγές και μετανάστες!

STOIXOS τι περιμένεις; Δειλία και στρουθοκαμηλισμός δεν είναι πράγματα που καταλαβαίνουν αυτά τα αποβράσματα. Να τους πω ζώα, θα προσβάλλω τα ζώα. Σκέτη αρρώστια. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τους διαχειριστές που δέχονται όλα αυτά τα βοθρολύματα κρυπτόμενοι πίσω από "Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών."

Ακόμα ένα δείγμα των αγριανθρώπων οι επιθέσεις στο ασθενοφόρο...και όπως δήλωναν οι συνοδοί στους οποίους επιτέθηκαν με μαχαίρια στο Ωραιόκαστρο, δεν έχει τύχει να πάνε σε καταυλισμό για βοήθεια και να μην έχουν δεχτεί τέτοια συμπεριφορά. Έχουν οργή βλέπεις οι κύριοι που δεν τους δέχεται κανείς (γιατί άραγε....) παρά μόνο εμείς τα κορόιδα! Τους άλλους από τη Συρία τους νοίκιασαν σπίτια στη Θεσσαλονίκη και αμέσως αμέσως είχαμε το βιασμό της φοιτήτριας. Πρέπει να φύγουν το συντομότερο!!!! Απλά δεν τους θέλουμε ότι και να λέτε! Και δε θα αλλάξει αυτό, αντίθετα θα ενισχύεται η άποψη αυτή συνεχώς..

Ανώνυμε 20:26, μπορείς να προτείνεις τον 76χρονο που πάτησε τη γυναίκα με το παιδί για μετάλλιο ανδρείας!

20:35 Το έκαψες τελείως ε? Καλά, μην ανησυχείς, αυτός θα πάθει αυτά που πρέπει και ορίζει ο ΝΟΜΟΣ σε αυτές τις περιπτώσεις τροχαίων δυστυχημάτων. Για τα υπόλοιπα σωπαίνεις και καλά κάνεις! :) :)

Ορισμένοι να μην κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Ο παππούς πάτησε κατα λάθος τους ανθρώπους και περίμενε στον τόπο του δυστυχύματος. Οι άγριες φυλές που μας έφερε ο Τσίπρας, τον λίτζαρανε , του έκαψαν το αυτοκίνητο, έσπασαν άλλα 4 ιχ διερχομένων και ένα περιπολίκό και έδειραν τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Άφησαν τους τραυματίες να ψυχοραγουν και τους τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες!! Πρόκειται για πρωτόγονες νοοτροπίες που θα μας χαρίσουν στο μέλλον πρωτόγνωρες λαχτάρες !

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τον άτυχο ηλικιωμένο οδηγό, γιατί δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς έγινε το ατύχημα. Οι άνθρωποι αυτοί λένε πολλά ψέμματα και είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να βρουν διέξοδο στα προβλήματά τους (φασαρίες, βιασμούς, αυτοκτονίες, αυτοτραυματισμούς). Όσα και να τους προσφέρεις, πάντα θα ζητούν περισσότερα. Οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή μαζί τους βλέπουν πολλά τα μάτια τους. Πρέπει να φύγουν άμεσα από την χώρα. Όσο αυτό καθυστερεί, τόσο τα προβλήματα που θα δημιουργούν θα αυξάνονται.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δείξουν κάποιοι την αρρώστια τους. Υπάρχει ο τρόπος των βοθρολυμάτων, η πλειοψηφία των σχολίων, προς το τέλος ήρθαν και τα λιγότερο δυσώδη. Στο μεταξύ στη Συρία ετοιμάζονται Τούρκοι, Ρώσοι, Αμερικανοί για την τελική, υποτίθεται επίθεση κατά του Ισλαμικού κράτους με μερικά εκατομμύρια αμάχων ("άγριες φυλές, ικανές να κάνουν τα πάντα προκειμένου να βρουν διέξοδο στα προβλήματά τους") που, κατά τα βοθρολύματα και τους κόσμιους, πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους και να μη μας ζαλίζουν τον έρωτα.

Μακριά από εμάς οι "πρόσφυγες" και μαζί με αυτούς και όλοι οι λαθραίοι που θέλουν και Ευρώπη οι αγροίκοι. Αυτοί που.....φιλοξενούμε και στην Τρίπολη στο αστυνομικό τμήμα πάντωςωαπό Συρία δεν είναι. Όσο για τους Σύριους, πρόσφυγες θεωρούνται στις γειτονικές τους χώρες, και αν δεν κάνω λάθος την τελευταία φορά που κοίταξα δε συνορεύουμε με Συρία. Να τους πάρει ο Ερντογάν στη μεγάλη του χώρα και να μην τους στέλνει κατα δω για να κάνει τα παιχνίδια του! Και στο κάτω κάτω ταιριάζουν και σα νοοτροπίες καλύτερα στις γειτονικές τους χώρες. Στην Ελλάδα ΕΙΔΙΚΑ καμία σχέση!

Δεν είναι τυχαίο πάντως πως μόνο οι αριστεροί, που σιχαίνονται οτιδήποτε Ελληνικό και στο άκουσμα μόνο της λέξης πατρίδα βγάζουν φλύκταινες οι κομπλεξικοί, καλοδέχονται με μεγάλη μάλιστα χαρά την κουλτούρα της μαντίλας στη χώρα μας. έτσι νομίζουν ότι θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της χώρας μας οι δύστυχοι....Πάρτε το απόφαση, μας αρέσει όπως είναι η χώρα μας. Και αν θέλει βελτιώσεις (πολλές βασικά) αυτές σίγουρα δε θα επιτευχθούν με την άλωση της χώρας απο λαθροεισβολείς και πρόσφυγες, που οι πρώτοι πρέπει να φεύγουν άμεσα και οι δεύτεροι το συντομότερο δυνατόν. Για ενσωμάτωση ξεχάστε το ανόητοι!

Συμφωνώ σε πολλά ανώνυμε 10:49. Κι εμένα αρέσει η πατρίδα αλλά όχι όπως είναι τώρα. Η δική σου παρουσία, για παράδειγμα, το ότι διεκδικείς την αποκλειστικότητα του πατριώτη και ταυτόχρονα το παίζεις Ευρωπαίος, με απελπίζουν. Σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο έγινε μια εκδήλωση αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και εναντίον των συρματοπλεγμάτων. Πήγαινε πες τους ότι δεν θέλεις λαθροεισβολείς αγροίκους, ούτε εκδηλώσεις υπέρ της πατρίδας οργανωμένες από την ομάδα της Ευρωαριστεράς. Και μετά πήγαινε να πάρεις την ευχή του Καλαβρύτων.

15:55 Καλά, με αριστερούς που έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια όπως εσύ δεν αξίζει να συζητάει κανείς. Καληνύχτα.

Εννοείται οι αριστεροί είναι πατριώτες ρε σεις, το είπε και ο Φλώράκης σε μια ομιλία του σε συνέδριο νομίζω.....χαιρετίσματα έδωσε, ή κάτι τέτοιο στη μεγάλη τους πατρίδα τη...........ΡΩΣΙΑ! Αλλού......

Είναι ηλίθιο να απαιτούμε μέσα από χιλιάδες πρόσφυγές & μετανάστες να μη υπάρξουν στοιχεία με παρεμβατική ή εγκληματική συμπεριφορά. Αν υιοθετήσουμε την (ηλίθια & άκρως επικίνδυνη) λογική: ένα πρόσφυγάς κλέφτης άρα όλοι οι πρόσφυγές κλέφτες, τότε θα πρέπει αυτή τη λογική να την εφαρμόσουμε παντού π.χ. ένας Καλαματιανός κλέφτης, άρα όλοι οι Καλαματιανοί κλέφτες ή το δεξί χέρι του προέδρου της ΝΔ, ο Γεωργιάδης παιδεραστής άρα όλοι οι Νεοδημοκράτες παιδεραστές! Γιατί δεν αναφέρετε αλλά περιστατικά π.χ. τους 2 πακιστανούς που σκοτώθηκαν από τραίνο προσπαθώντας να σώσουν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι;

Anonymous στις Τρί, 18/10/2016 - 10:49 όταν το 41-45 οι Έλληνες αριστεροί και οι δημοκράτες που πολέμησαν τους κατακτητές το έκαναν από χόμπι; Οι Γερμανοτσολιάδες και οι Έλληνες φασίστες της εποχής που συνεργατικά με τους Γερμανούς ήταν δηλαδή για σένα πατριώτες; Ποιος από τους 2 είναι κομπλεξικός; αυτός που δεν έχει πρόβλημα με την διαφορετικότητα ή αυτός που έχει πρόβλημα με τη διαφορετικότητα; Μπορείς να μας πεις μερικά παραδείγματα που οι αριστεροί σιχαίνονται οτιδήποτε Ελληνικό και βγάζουν φλύκταινες όταν ακούνε την λέξη Πατρίδα;

Όρκος δημοσίου υπαλλήλου, ο θρησκευτικός αρχίζει με το " ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην ΠΑΤΡΙΔΑ......κλπ" και ο "πολιτικός", ας τον πούμε έτσι, έχει περίπου ως εξής: "Δηλώνω επικαλούμενος την προσωπική μου τιμή.....κλπ.....να φυλάττω πίστη στην ΕΛΛΑΔΑ...κλπ". Αυτό ως μια απλή, απλούστατη ένδειξη του τι συμβαίνει....Καληνύχτα. ΥΓ Άντε να το ξαναπούμε στα κολλημένα μυαλά. οι αριστεροί πολέμησαν για τους δικούς τους λόγους όλους τους υπόλοιπούς, και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ όχι μόνο τους συνεργάτες των Γερμανών. Άλλωστε οι περισσότεροι εξοντώθηκαν και με άλλους τρόπους.

Για το ποιος τα...τσουβαλιάζει λοιπόν τα πράγματα και τα λέει όπως τον συμφερουν έχουμε πολλά δείγματα (δυστυχώς για τα ματάκια μας) γραφής...κύριε γραφικέ του portal. Καληνύχτα και πάλι.

Λέω να προτείνουμε στο μέγα δημοκράτη τον Αλέκο ένα δημοψήφισμα για το αν θεωρούμε σωστό να δεχόμαστε πρόσφυγες ή αν θέλουμε να πάνε στη γειτονική τους Τουρκία, όπου και θα έπρεπε κανονικά να βρίσκονται. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με το αποτέλεσμα, να είστε σίγουροι. Άλλο να κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία και να τους δεχτούμε για ένα διάστημα κι άλλο ο χαμός που γίνεται, με αυτή την απίστευτη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Και εννοείται να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Αλλά από τη μια ο Αλέκος, από την άλλη ο Ταλιμπάν-Ερντογάν, τι περιμένουμε να γίνει? Καταντια...

Ποιο δημοψήφισμα κύριε 00.55 άλλο θα ψηφίσετε και άλλο θα σας βγάλει ο κύριος Α. θυμηθείτε το ΝΑΙ-ΟΧΙ χα χα χα χα χα!

Δεν έχει επιχειρήματα & γράφεις ότι σου κατέβει; Που τον βρήκες αυτόν τον όρκο; Δεν ισχύ αυτός ο όρκος, αλλά & να ίσχυε... σε πείραξε η λέξη Ελλάδα; Και το ωραίο είναι που γράφεις… για γραφικούς! Ο πολιτικός όρκος είναι ο εξής: «Διαβεβαιώνω στην τιμή και τη συνείδησή μου ότι θα είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, θα υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και θα εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου» http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=674043 Δεν μας λες & εμάς τους λόγους που πολέμησαν το 41-45 οι Αριστεροί τους Γερμανούς;

11:17 Εμένα δε με πείραξε η λέξη Ελλάδα φυσικά, κάτι κολλημένα μυαλουδάκια σαν τα δικά σου τα πειράζει η λέξη πατρίδα, η οποία θα το τονίσω ξανά, υπάρχει στο θρησκευτικό όρκο του δημοσίου υπαλλήλου. Όσο για το που τον βρήκα....ή μάλλον που βρήκα και τους δυο, από άτομα που τον έδωσαν αυτές τις μέρες. Είδα φωτογραφίες και από τα δυο είδη πρωτοκόλλων ορκομωσίας. Τόσο απλά. Λεπτομέρειες παραπάνω δε χρειάζονται.....Η ουσία είναι αλλού! Για τους Γερμανούς ούτε οι ίδιοι οι αριοστεροί βασικά δεν ξέρουν, ότι έλεγε η μαμα πατρίδα Ρωσία στην κάθε φάση του πολέμου, χαχαχα!

08:48 Λέτε δεν το σκέφτηκα? Το 95% του ΟΧΙ θα το κάνει ο Αλέκος ΝΑΙ! Θα βγει με διάγγελμα και θα καλοσωρίζει τον κάθε πικραμένο στη γη της......επαγγελίας.

Μα γιατί χάνεις την ευκαιρία ανώνυμε 18/10/2016 - 19:15 να δείξεις την ανωτερότητα (του κώλου) απαντώντας στον "αριστερό" 15:55;

17:18 δεν χρειάζεται να σχολιάσω την απάντηση σου. Ο οιοσδήποτε με στοιχειώδη παιδεία και απλή λογική αντιλαμβάνεται από την απάντησή σου σε τι αδυναμία απαντήσεων βρέθηκες. Πάντως αυτή τη φορά πρέπει να σου αναγνωρίσω πως δεν ξέπεσες στο γνωστό από άλλους καταφύγιο των ύβρεων!

Λες επομένως Anonymous 17:18 ότι δεν πολέμησε κανείς τους γερμανούς για την πατρίδα. Πάλι καλά που έφυγαν μόνοι τους δηλαδή (γελοίε...)

Έρχονται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες από Μοσούλη και Χαλέπι, ετοιμάστε τα όπλα ελληναράδες να τους ξαναστείλετε στο Ισλαμικό κράτος. Αυτό σκοτώνει καλύτερα, με χημικά όπλα, αποκεφαλισμούς, τους καίνε ζωντανούς σε κλουβιά, τους πατάνε με άρματα μάχης, με πολλούς και διάφορους αποκρουστικούς (αποτρόπαιους) τρόπους! (ρε, να μη θέλουν να πεθάνουν στο σπίτι τους, τι περίεργοι άνθρωποι είναι αυτοί...).

19:46......STOIXOS πιπέρι. Και μην έχεις τόσα νεύρα, δεν κάνει... :)

19:44 Η δύσκολη θέση φαίνεται μόνο στα δικά σου σχόλια έχω να σου πω......κάνει μπαμ βρε παιδί μου.

21:03 Τι σχέση έχει αυτό που λες με τις 12 φυλές του Ισραήλ που έχουν κάνει ντου στη χώρα μόνο εσύ και οι όμοιοί σου μπορείτε να το καταλάβετε...Εδώ με επίσημα στοιχεία μας λένε ότι η πλειοψηφία δεν είναι πρόσφυγες, κι εσείς εκεί το χαβα σας, το ........χτενίζεται. Και θα το πω για τελευταία φορά. Πρόσφυγες οι Σύριοι είναι μόνο στις γειτονικές τους χώρες...ΓΚΕ ΓΚΕ??? Αν προτιμάνε την Ευρώπη για καλύτερη ζωή δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Κι εμείς όπως είμαστε τώρα μπορεί να προτιμάμε την Αυστραλία για παράδειγμα....μπορούμε να πάμε όμως έτσι απλά?? ΟΧΙ...

@ 22:20 Όντως δεν είμαστε όμοιοι. Αν δω να σε κυνηγάνε να σε σφάξουν θα κοιτάξω να σε βοηθήσω χωρίς να σκέφτομαι αν είσαι όμορος ή παρεμβάλλονται άλλοι ανάμεσά μας, ούτε από ποια φυλή του Ισραήλ προέρχεσαι (εσύ ξέρεις την καταγωγή σου, μπράβο). Ναι, δεν είμαστε όμοιοι.

16:18 Από το Πακιστάν σίγουρα δεν είμαι! Ούτε από το Ισραήλ, και ναι, τυχαίνει να ξέρω και από που κατάγομαι! Τέστ DNA βέβαια δεν έκανα όπως οι Ισραηλινοί σε οποιονδήποτε θέλει να μετοικήσει στη χώρα τους για να βεβαιωθούν ότι έχει Εβραϊκό DNA.........αν το έχεις όλα οκ. Αυτοί οι κύριοι επίσης έχουν εθελοντές και ΜΚΟ στα νησιά και...καλοσωρίζουν τον κάθε ταλαίπωρο στη χώρα ΜΑΣ. Για τη δική τους ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ φυσικά. Άντε γειά, και περαστικά για τις ιδεοληψίες σου. Από επιχειρήματα βεβαίως και ουσιαστικό αντίλογο μηδέν.

16:18 Επίσης δε με ενδιαφέρει καθόλου η καταγωγή του άλλου αρκεί να σέβεται τη χώρα και τα έθιμά μου και να μην έχει διαρκώς παραβατική συμπεριφορά. Απλά πραγματάκια είναι νομίζω. Αν για το διάστημα που θα μείνουν αναγκαστικά ςεδώ τα τηρήσουν έχει καλώς. Αν όχι...πρόβλημα. Περισσότερο λοιπόν με ενδιαφέρει το να βρίσκομαι σε μια ευνομούμενη και οργανωμένη πολιτεία που σέβεται τις ανάγκες όλων. Σε ξέφραγο αμπέλι και σε χαώδσεις καταστάσεις δε με ενδιαφέρει καθόλου να βρίσκομαι. Πάρε λοιπόν τη δήθεν ανωτερότητα και την άποψη όιτ όλοι εκτός από εσένα είναι ρατσιστές και περιέφερέ τα αλλού. αντιο

Αντίο αντιφατικέ σχολιαστή (ούτε ειρωνικά δεν θα σε αποκαλούσα φίλο). Τα πράγματα ποτέ δεν είναι απλά, μόνο από ανίκανα μυαλά θεωρούνται απλά, αυτό κάνει τη διαφορά.

Τελείωνε, κούρασες πολύ. Εγώ πάλι ούτε που θα σε έφτυνα γιατί είσαι ένας ανόητος υποκριτής που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλάει ανωτερότητα βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. Όλες τις παραμέτρους ενός πολύ σοβαρού προβλήματος για τη χώρα ούτε που σε ενδιαφέρει να τις δεις, ζεις μέσα στις φαντασιώσεις και στην κοσμάρα σου. Για να δούμε αυτή η κοσμάρα πως θα έχει διαμορφωθεί το προσεχές διάστημα και τότε θα γελάσουμε πολύ. Επιχειρήματα για μια ακόμη φορά μηδεν. Λογικό......

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.