Στο Λεβίδι ένα γήπεδο... «στολίδι» (pics)

Στο Λεβίδι ένα γήπεδο... «στολίδι» (pics)

Οκτώβριος 14, 2016 - 11:32
0 σχόλια

Τα βελτιωτικά έργα στο Δημοτικό γήπεδο Λεβιδίου είναι πολλά έχοντας αλλάξει προς το καλύτερο την μορφή και την εικόνα του γηπέδου της περιοχής δίνοντας του ένα διαφορετικό χρώμα.

Πέραν από την κερκίδα με το βάψιμο και την τοποθέτηση καθισμάτων υπάρχει και η αλλαγή στους πάγκους οι οποίοι πια βρίσκονται στην ακριβώς απέναντι πλευρά από ήταν μέχρι πρότινος.

Οι φρεσκοβαμμένοι πάγκοι σε χρώμα πράσινο με την επιγραφή με το όνομα του Ορχομενού για την γηπεδούχο ομάδα και του φιλοξενούμενου αλλά και οι σημαίες με το σύμβολο της ομάδας μαζί με όλες τις υπόλοιπες εργασίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα αποτελούν το επιστέγασμα για ένα γήπεδο που πια έχει διαμορφωθεί σε ''στολίδι'' για την περιοχή του Λεβιδίου.

Όπως έχουμε αναφέρει και πάλι οι βελτιωτικές εργασίες στο Δημοτικό γήπεδο Λεβιδίου έχουν την υπογραφή της διοίκησης του Ορχομενού η οποία με προσωπικές ενέργειες έχει καταφέρει να αναβαθμίσει το γήπεδο της περιοχής.

Ο Ορχομενός λοιπόν μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Αρκαδίας και το νικηφόρο ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Αρκαδίας σκοράρει και εκτός των τεσσάρων γραμμών με τις βελτιωτικές εργασίες του γηπέδου να είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές.

Τέλος να αναφέρουμε ότι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι του Ορχομενού Λεβιδίου με την Κ19 Α.Ε. Σπάρτη και στη συνέχεια θα γίνει η απονομή κυπέλλου Πρωταθλητή Β΄ Αρκαδίας 2015-2016.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.