Σε 15 μέρες παραδίδεται ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους (vid)

Σε 15 μέρες παραδίδεται ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους (vid)

Αύγουστος 12, 2016 - 13:28
4 σχόλια

Ένα μεγάλο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου παίρνει επιτέλους την τελική του μορφή διευκολύνοντας έτσι τη μετακίνηση των οχημάτων από και προς την Κυνουρία. Ένα έργο το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου περίμεναν ολοκληρώνεται της προσεχείς ημέρες. 

Το κύριο αντικείμενο της εργολαβίας αφορά την αποπεράτωση δύο ημιτελών γεφυρών μεγάλου ύψους, και συγκεκριμένα ο λόγο γίνεται για το τμήματος «ΚΟΥΜΠΙΛΑ – ΛΟΥΛΟΥΔΙ»  της οδού «ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΣΤΡΟΥΣ», σε συνολικό μήκος 2.040 μ. περίπου το οποίο έχει παραδοθεί και έχει μειώσει αισθητά τον χρόνο διάρκειας ταξιδιού προς την παραλιακή Αρκαδία.

Να σημειώσουμε ότι το προαναφερθέν έργο, σε συνδυασμό με το έργο «ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΚΟΥΜΠΙΛΑ», προϋπολογισμού 18.000.000 €, που κατασκευάζεται παράλληλα και θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες και θα συντομεύσει τον δρόμο.

Όπως ανέφερε η θεματική αντιπεριφεριάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ArcadiaPortal.gr την Παρασκευή 12 Αυγούστου, ολοκληρώνεται το έργο με την περιφέρεια και τις υπηρεσίες να είναι συνέχεια δίπλα, ολοκληρώνοντας έτσι έναν σημαντικό οδικό άξονα την Βόρεια και Νότια Κυνουρία με την Τρίπολη και την Αττική.

Θα ολοκληρωθεί τις επόμενες 15 μέρες, τα ζητήματα είναι καθαρά διαδικαστικά, καθώς υπολείπεται η τοποθέτηση φωτισμού έτσι ώστε να γίνεται πλέον ασφαλέστερη η παράδοσή του.

Θα τελειώσει ένα σημαντικός άξονας πληρώντας το Κουμπίλα Ελαιοχώρι.

Να προχωρήσουμε περαιτέρω στην ανάδειξη και ανάπτυξη το παραλιακό μέτωπο της Αρκαδίας το οποίο πάει πολύ καλά και τα τελευταία μηνύματα τουρισμού είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα με το Παράλιο Άστρος, το Λεωνίδιο και τα Πούληθρα να πρωταγωνιστούν, επεσήμανε η αντιπεριφερειάρχης.

Οι κρυφοί θησαυροί θα αναπτυχθούν θεματικά και την περίοδο θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις ανάπτυξης και ανάδειξης της παραλιακής Αρκαδίας, ακόμα περισσότερο.

Κλείνοντας, η κυρία Νικολάκου μίλησε για τη ραγδαία ανάπτυξη του τουρισμού σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει των εορτών της Παναγιάς που καταφθάνουν.

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Θα τελειώσει ένα σημαντικός άξονας πληρώντας το Κουμπίλα Ελαιοχώρι


4 Σχόλια

Εδέησε ο καλός θεούλης να τελειώσει ένα έργο πολύ πολύ εύκολο που θ;α μπορούσε να έχει τελειώσει εδώ και χρόνια.Ταλαιπώρησε επί πολλά χρόνια τους ανθρώπους και δυστυχώς η ταλαιπωρία συνεχίζεται.Κρατάμε μικρό καλάθι γιατί αυτό έχει γραφτεί κατά κόρον.Δυστυχώς έργα και ημέρες ΠΕΤΡΑΝ.

Μέχρι το Λουλούδι εντάξει, από εκεί μέχρι το Άστρος όμως τι γίνεται? Ας αφήσουμε μέχρι τον Τυρό, το Λεωνίδιο και τα Πούληθρα. Έγινε ένα πολύ ακριβό έργο μέχρι το Λουλούδι, το οποίο με διαφορετική χάραξη του δρόμου, θα μπορούσε να πάει μερικά χιλιόμετρα πιό κάτω.

"...ολοκληρώνοντας έτσι έναν σημαντικό οδικό άξονα την Βόρεια και Νότια Κυνουρία με την Τρίπολη και την Αττική..." Όχι και ολοκληρώνοντας! Ένα κομμάτι είναι. Έχει ακόμα πολύ δουλειά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.