Ρετρό στιγμές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αγίου Πέτρου (pics)

Ρετρό στιγμές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αγίου Πέτρου (pics)

Φεβρουάριος 21, 2018 - 11:30
1 σχόλια

Μία από τις πιο παραδοσιακές ομάδες της Κυνουρίας και γενικότερα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στον χώρο των τοπικών κατηγοριών τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν και ο Άγιος Πέτρος.

Ο Άγιος Πέτρος αποτελούσε πάντα ένα ιδιαίτερα σκληροτράχηλο και δυνατό σύνολο έχοντας ουσιαστική παρουσία στα δρώμενα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου γράφοντας την δική του ιστορία στα χωμάτινα γήπεδα της Αρκαδίας.

Το πάλαι ποτέ ποδοσφαιρικό καμάρι του Πάρνωνα δεν βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στις τοπικές κατηγορίες ποδοσφαίρου ωστόσο μερικές ρετρό φωτογραφίες από την δεκαετία του 1980 ξυπνούν και πάλι μνήμες από τον Άγιο Πέτρο.

Στην επίσημη σελίδα του Αγίου Πέτρου στο facebook βρήκαμε μερικές ρετρό ποδοσφαιρικές στιγμές της ομάδας που γυρνούν πίσω τον χρόνο σε μια άκρως ρομαντική και ωραία εποχή.

Φιλικός αγώνας Αγίου Πέτρου με Παναρκαδικό:

Άγιος Πέτρος: Τάκης Παπαδημητρίου τερματοφύλακας, Χάρης Λάτσης, Πέτρος Βελώνης, Πάνος Παινέσης του Ζαχαρία, Δημήτρης Αντ. Καράγιωργας, Γιώργος Παινέσης του Αθανασίου, Γιώργος Κοτοπούλης, Κώστας Σαβούρδος, Παναγιώτης Σπ. Παινέσης και Γρηγόρης Καράγιωργας, Θανάσης Βαρλόκωστας

Καλοκαίρι 1980 η ομάδα του Αγίου Πέτρου

Άγιος Πέτρος: ΟΡΘΙΟΙ: Δημήτρης Καράγιωργας, Γιώργος Μαχαίρας, (τερματοφύλακας), Τάσος Καλλίτσης,Γρηγόρης Καράγιωργας. ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Νίκος (Λώλος-ψαράς , απο το Παράλιο Αστρος), Αδάμης (Κωστούλας ,απο τον Αγιο Ανδρέα), Νίκος Παινέσης , Τάκης Τομάρας (από το Φωστηρα), Πέτρος Τομάρας ( από Φωστήρα), Γιώργος Καραγιάννης

Καλοκαίρι 1980 (δύο ποδοσφαιριστές του Αγίου Πέτρου)

Πάρνωνας-Άστρος 1-0

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.