Π.Τατούλης: Η Μικροψυχία στην Πολιτική είναι κακομοιριά!

Π.Τατούλης: Η Μικροψυχία στην Πολιτική είναι κακομοιριά!

Μάρτιος 04, 2011 - 17:45
2 σχόλια

  Δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος ούτε και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την μη εκλογή Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης. Ειδικά δε μετά την τελευταία ανατρεπτική αλλά και άκαρπη διαδικασία οι δηλώσεις εκατέρωθεν δεν είναι μονάχα πολλές αλλά είναι και ιδιαίτερα σκληρές! Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στο θέμα από την Κόρινθο, όπου βρέθηκε, μιλώντας για μικροψυχία και… κακομοιριά!

«Η Δημοκρατία αποφασίζει και οι αποφάσεις της είναι σεβαστές, τα δε μηνύματά της στέλνονται παντού! Εμείς μιλήσαμε για συναίνεση και νηφαλιότητα και τις υπηρετήσαμε. Αυτό όφειλε να κάνει και η αντιπολίτευση. Η Μικροψυχία στην πολιτική είναι κακομοιριά» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Χ.Τ
 


2 Σχόλια

Μικροψυχία κύριε Τατούλη είναι να μην αναλαμβάνετε την ευθύνη της αποτυχίας των χειρισμών ΣΑΣ και να λαϊκίζετε! Μιλήσατε για συναίνεση και νηφαληότητα και "υπηρετήσατε" τούς θεσμούς με μικροψυχία και αλαζονεία!

Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την συναίνεση με την λογική του "Τατουλιστάν" απλά παραμένει μικρόψυχος και συνεχίζει τις αλαζονικές υποδείξεις προς τρίτους!