Πρώτη ιστορική νίκη με τεσσάρα τα κορίτσια του Αστέρα (vid)

Πρώτη ιστορική νίκη με τεσσάρα τα κορίτσια του Αστέρα (vid)

Οκτώβριος 14, 2023 - 18:45
4 σχόλια

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σημείωσε την πρώτη της ιστορική νίκη στην Α' Εθνική Γυναικών, επικρατώντας με 4-0 εκτός έδρας της Ολυμπιάδας Υμηττού.

Οι παίκτριες του ΑΣΤΕΡΑ αφιέρωσαν τη νίκη στις δύο συμπαίκτριές τους, Τζαφέρη και Durkovic, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά στη διάρκεια του αγώνα και αντικαταστάθηκαν. Η Τζαφέρη χτύπησε στον αγκώνα και η Durkovic στο κεφάλι, οι δύο παίκτριες είναι καλά στην υγεία τους, αλλά υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Στη διάρκεια του αγώνα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν πολύ καλύτερος από τις γηπεδούχες. Απείλησε με την Γεωργαντζή στο 7', το σουτ της οποίας μπλόκαρε η τερματοφύλακας του Υμηττού κι επίσης με την Τζαφέρη στο 8' και στο 10', αλλά τα σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχα.

Οι κιτρινομπλέ άνοιξαν το σκορ στο 27', με την Γεωργαντζή, μετά την ασίστ της Νεοφύτου. Η Γεωργαντζή σημείωσε και το 2-0 στο 35', με φοβαρό σουτ έξω από την περιοχή. Στο ίδιο διάστημα οι παίκτριες του Υμηττού είχαν δοκάρι στο 32' και στο 45' η Γρηγοριάδου έκανε εντυπωσιακή απόκρουση κρατώντας το αποτέλεσμα για τον ΑΣΤΕΡΑ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε το 3-0 στο 55' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Μοσκοφίδου και στο πρώτο λεπτό των κασθυστερήσεων η Γούλα με όμορφο σουτ σημείωσε το τελικό 4-0. Στις καθυστερήσεις η Γεωργαντζή με νέο φοβερό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι παίκτριες του ΑΣΤΕΡΑ στο τέλος του αγώνα ευχαρίστησαν τους φιλάθλους της ομάδας που για ακόμη μία φορά ακολούθησαν την ομάδα σε εκτός έδρας αγώνα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εύχεται περαστικά στις δύο παίκτριές του, Αναστασία Τζαφέρη και Tatjan Durkovic. Μάλιστα, οι συμπαίκτριές τους στο τρίτο γκολ σήκωσαν τη φανέλα της πρώτης και στο τέταρτο αγκάλιασαν την δεύτερη, η οποία ήταν τραυματίας στον πάγκο.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γρηγοριάδου, Νεοφύτου, Durkovic (64' Μιχαλοπούλου), Μελισσού, Γεωργαντζή, Τζαφέρη (45' Δρακωνάκη), Μοσκοφίδου, Ματζάνα, Γούλα, Mendoza, Φακίνου (76' Πάστρα)

Ειδήσεις: 
Video: 

Ολυμπιάδα Υμηττού - Αστέρας Τρίπολης 0-4 | Highlights - Women's Football League | ACTION 24


4 Σχόλια

Στο αντρικό ποδόσφαιρο η ορολογία του 4-0 λεγόταν προ πολιτικής ορθότητας ξέσκισμα! Στο γυναικείο υπάρχει αντίστοιχος;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.