«Πρώτη» για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης (pics,vid)

«Πρώτη» για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης (pics,vid)

Αύγουστος 31, 2015 - 21:00
0 σχόλια

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης  ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στις εγκαταστάσεις του ''play time'' το απόγευμα της Δευτέρας (31/8).

Η νέα αγωνιστική σεζόν που έρχεται αποτελεί ορόσημο αλλά και μία μεγάλη πρόκληση για της ''κιτρινόμαυρες'' καθώς  η ομάδα θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Το παρών στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν οι παλιές παίχτριες που αποτελούν και τον κορμό της ομάδας αλλά και δύο νέα πρόσωπα  που πρόκειται για την Νένα Φλώρου και την Γιάννα Λαζανά που είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα για την ώρα αφού η διοίκηση του Άρη εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για την περεταίρω ενίσχυση της.

Στα τοπικά ΜΜΕ μίλησαν ο πρόεδρος της ομάδας του Άρη Γιάννης Τζόρβας, ο προπονητής  Γιώργος Καζαντζίδης  οι παλιές  παίχτριες Πένυ Αναστοπούλου και Μαρίνα Γεωργακοπούλου αλλά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Νένα Φλώρου και Γιάννα Λαζανά στην πρώτη τους συνέντευξη με την φανέλα του Άρη.

Πρόεδρος, προπονητής και παίχτριες τόνισαν πως ο μεγάλος στόχος για τον Άρη είναι η παραμονή στην κατηγορία δίνοντας παράλληλα και τις ευχές τους για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης ο Γιάννης Τζόρβας και ο Γιώργος Καζαντζίδης αναφέρθηκαν και σε άλλα θέματα όπως το χτίσιμο του νέου Άρη για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, το προπονητικό πρόγραμμα, αλλά και το γήπεδο που θα αγωνίζεται η ομάδα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Πρώτη προπόνηση για τα κορίτσια του Άρη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.