ΣΥΡΙΖΑ: Είχαμε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις μας και δηλώνουμε αισιόδοξοι (vid)

ΣΥΡΙΖΑ: Είχαμε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις μας και δηλώνουμε αισιόδοξοι (vid)

Αύγουστος 31, 2015 - 21:03
18 σχόλια

Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Βασίλης Τσίρμπας μίλησε για την πρώτη συνάντηση που είχαν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογέςτης 20ήςΣεπτεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, προκειμένου να συζητήσουν ως προς τις υποψηφιότητες του κόμματος για τον Νομό.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε ο Πέτρος Καραγιώργος ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος,  και προχώρησε σε δηλώσεις λίγο πριν από την έναρξη της προεκλογικής συγκέντρωσης των μελών.

Ο κ.Καραγιώργος ανέλυσε τον σχεδιασμό, αναφέροντας ότι είναι αρκετά αισιόδοξος και ότι στόχος του κόμματός του στις επικείμενες εκλογές είναι και πάλι η αυτοδυναμία. «Έχουμε λύσει μερικά τα προβλήματα, όπως τη συζήτηση για το χρέος και το ζήτημα ανάπτυξης με το πακέτο Γιουνκέρ, αλλά τα μεγάλα και τα πολλά είναι μπροστά μας», τόνισε.

«Είμαστε ειλικρινείς μπροστά στον ελληνικό λαό, κάπου είχαμε υπερτιμήσει τις δυνάμεις μας, αλλά δεν έχουμε σκοπό στις συζητήσεις και στον απολογισμό που θα κάνουμε να κρύψουμε πράγματα», είπε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τα μέλη της παράταξης που αποχώρησαν,απάντησε ότι «αυτά τα δείχνει η ζωή, ποιος έχει δίκιο και άδικο», αποκαλύπτοντας μάλιστα την εκτίμηση ότι συνολικά από το κόμμα δεν θα φύγει πάνω από το 10%.

«Το κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εξαντληθεί», τόνισε ο κ. Τσίρμπας, «και είναι ακεραιότητα, καθώς και το κεφάλαιο Αλέξης Τσίπρας, γιατί αυτά τα οποία περνάει η χώρα δεν φταίνε οι 6 μήνες που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα 40 χρόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Ο κ. Κώστας Γιαλής παλαιό μέλος του κόμματος τόνισε ότι αποφάσισε, να παραμείνει στην αριστερή παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί 70 χρόνια παλεύει να βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, και πάνω που ήρθε το πετάμε στον δρόμο. Αποφάσισε, λοιπόν, να αγωνιστεί για να μείνει η Αριστερά στην κυβέρνηση.

Στη συνεδρίαση για την προετοιμασία των εκλογών και τη συγκρότηση Εκλογικής Επιτροπής και τη συζήτηση υποψηφιοτήτων παρευρέθηκαν μέλη από την παράταξη από ολόκληρη την Αρκαδία, όπως και ο κ. Γιώργος Παπαηλιού, ενώ η Αντωνία Γιαννούλη δεν είχε προσέλθει έως την ώρα έναρξής της.

Τέλος, να αναφέρουμε για ακόμα μία φορά ότι τα παραιτηθέντα μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας είναι οι:

1.  ΚΟΥΝΕΛΗΣ  Γιάννης - Συντονιστής της Ν.Ε.

2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Σαράντος - Αναπληρωτής Συντονιστής της Ν.Ε. & Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελ/σου

3.  ΓΚΑΝΙΟΣ  Γεώργιος  -  Μέλος Ν.Ε.

4.  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ  Νίκος  -  Μέλος Ν.Ε.

5.  ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ  Σπυριδούλα  -  Μέλος Ν.Ε.

6.  ΚΑΡΑΚΑΣΗ  Γιούλικα  -  Μέλος Ν.Ε.

7.  ΚΟΛΛΙΝΤΖΑΣ  Γεώργιος  -  Μέλος Ν.Ε.

8.  ΛΑΖΑΡΗΣ  Ιωάννης  -  Μέλος Γραμματείας Ν.Ε. & Συντονιστής Ο.Μ. Τρίπολης

9.  ΜΑΝΤΗΣ  Αθανάσιος  -  Μέλος Ν.Ε.

10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος  -  Μέλος Ν.Ε.

11. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ  Ιωάννης  -  Μέλος Ν.Ε.

Video: 

ArcadiaPortal.gr ΣΥΡΙΖΑ: Είχαμε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις μας και δηλώνουμε αισιόδοξοι


18 Σχόλια

Ολοι πρωην και νυν δημοσιοι υπαλληλοι και ΔΕΚΟτζηδες, βολεμενοι επι ημερων ΠΑΣΟΚ. Απο την πραγματική οικονομια ουδεις.

Ο Τσίπρας έδωσε το δικαίωμα σε κάθε μακάκο να βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Ο απεσταλμένος της Κ.Ε. δεν μας πείθει όταν λέει ότι ο Σύριζα είχε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του. Αντίθετα εμείς οι πολίτες υπερεκτιμήσαμε τον Σύριζα, νομίσαμε ότι είχαμε μπροστά μας το νέο, ελπίσαμε ότι θα "ανοικοδομούσε" ένα κράτος με προτεραιότητα το συμφέρον της κοινωνίας και όχι των ελίτ, αλλά διαψευστήκαμε. Η αριστερή παρένθεση αφορά τις ελπίδες μας, όχι τη διατήρηση του Σύριζα στην κυβέρνηση. Ο Σύριζα, ελέω έλλειψης αντιπάλου, θα παραμείνει κυβερνητικό κόμμα, θα χτίσει την εξουσία του όπως και τα προηγούμενα κόμματα, τη χτίζει ήδη με τα υπάρχοντα υλικά, με τις διεθνείς και ντόπιες συμφωνίες, με τα ΜΜΕ της διαπλοκής, μετατράπηκε σε σωσίβιο και σε κολυμβήθρα για την άφεση αμαρτιών του παλαιού καθεστώτος, έδωσε εγγυήσεις και ολοκλήρωσε τη μεταμόρφωση (σε κατσαρίδα, χτες είδαμε το ρεσάλτο των τρωκτικών στο νέο όχημα).

Ρε φελέ, παίρνεις την προπαγάνδα έτοιμη από την Αθήνα και την πετάς εδώ στην Τρίπολη με τον ίδιο τρόπο.. Προφανώς η Τρίπολη είναι μια πόλη με πολλούς από τις ΔΕΚΟ γιατί είναι μια πόλη που μεγάλο κομμάτι της δούλευε στα ορυχεία της Μεγαλόπολης.. Τα καταστήματα ακριβώς δημιουργήθηκαν πάνω στους ανθρώπους των ΔΕΚΟ...Άσε τις δήθεν πραγματικές οικονομίες και κοίτα τις πραγματική κατάσταση της πόλης...

Νομίζω ότι η συγκέντρωση ηταν της Ν.Ε Αρκαδιας όχι της Τρίπολης...που ειναι η εκπροσώπηση για τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον ξενοδόχο της Γορτυνιας, τον μικρό ελεύθερο επαγγελματία, τον νεο επιςτημονα που θέλει να επιχειρηςει στο τόπο του και να στηςει κάτι καινοτόμο..σέβομαι απόλυτα τους εργαζόμενους στα ορυχεία της ΔΕΗ...στην πλάτη του όμως στήθηκαν συνδικαλιστικές και πολιτικές καριέρες, εξασφαλίστηκαν τρελές αποδοχές και προνόμια απο άλλους που ουτε ήξεραν τι ειναι το ορυχείο...

ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;; ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ......

Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδώ ενωμένο δυνατό. Και μάλιστα στην χειρότερη εκδοχή του, την Ανδρεοπαπανδρεικη..αφού είδαν ότι δεν εχει άλλο πλυμα η κορίτα του ΠΑΣΟΚ, μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να ξεσπινησουν ο,τι απέμεινε...

ναι και η νηστική κυρία Σοφια!!!! η μονιμα δυσαρεστημενη απο το πολιτικο συστημα! Επαναστάτρια του καναπέως

ΑΛΕΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.!!!!!!Διαβάστε φίλοι μου αυτά που σιωπούνται επιμελώς, γιατί όλοι λαδώνοντα και ψηφίστε.!!! <<.Στον εισαγγελέα καταθέτει σήμερα Τετάρτη ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ στην οποία βρίσκεται το όνομά του με το ποσό των 5,4 εκατ. ευρώ. KΑΙ όντας στο Μέγαρο Μαξίμου ως στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, στον υπολογιστή του ήταν εγκατεστημένο λογισμικό για την παρακολούθηση του πρωθυπουργικού γραφείου. Παρά τις αποκαλύψεις, κανένας έως τώρα δεν απομάκρυνε τον κ. Παπασταύρο από τα καθήκοντά του.>>ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;Καταλάβατε....Τα ου'ί'σκια στον μεθύστακα βαγγέλη από εμένα.Γαλαζοπράσινες ορδές χάσατε την βολή σας με τον ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;;κουραγιο!!! πάλι με χρονια με...........

ο συριζα που καλυπτει τον κατρουγκαλο,τον μητροπουλο,τον σπιρτζη ειναι καλος???ο κουρουμπλης δεν διορισε τον ανηψιο του??

Για τον Λαφαζανη δουλευουνε, δεν το εχετε καταλαβει;τι τους κατηγορειτε;απλα αλλαξε ο τροπος που υποσηριζουν το ΟΧΙ...αυτο ειναι ολο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.