Πρόστιμο στον Δήμο Γορτυνίας για ρύπανση και μόλυνση του περιβάλλοντος

Πρόστιμο στον Δήμο Γορτυνίας για ρύπανση και μόλυνση του περιβάλλοντος

Φεβρουάριος 12, 2019 - 14:33
1 σχόλια

Την επιβολή στον Δήμο Γορτυνίας προστίμου 15.000 € αποφάσισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για αγωγό στην Τ.Κ. Καλλιανίου από τον οποίο διατίθενται ανεξέλεγκτα στο περιβάλλον τα λύματα της Τ.Κ. Καλλιανίου.

Σύμφωνα με την εισήγηση:

  1. Προβαίνει σε ανεξέλεγκτη διάθεση αστικών λυμάτων στο περιβάλλον από τον αγωγό στον οποίο έχουν συνδεθεί αποχετεύσεις κατοίκων της Τ.Κ. Καλλιανίου.
  2. Δεν έχει προβεί σε δειγματοληπτικό έλεγχο των υδάτων του αγωγού όπως έχει κληθεί να προβεί από την Υπηρεσία με την προηγούμενη απόφαση επιβολής κυρώσεων, για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι ανωτέρω ενέργειες προκαλούν τη ρύπανση και μόλυνση του περιβάλλοντος.

 Η απόφαση


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πάλι καλά που είναι ο Τατούλης Περιφερειάρχης και ο Δήμος (Ψευτοδήμος) έπεσε στα μαλακά. Γιατί αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση περιφερειάρχη οι συνέπειες για τον Δήμο και τον Δήμαρχο θα ήταν τεράστιες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.