Πρόσληψη καθηγητή παραδοσιακών χορών στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Πρόσληψη καθηγητή παραδοσιακών χορών στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Οκτώβριος 01, 2016 - 18:22
0 σχόλια

Στο Άστρος και στο Δημοτικό Κατάστημα στις 23 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 π.μ., συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που ενεργεί ως Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Παναγιώτη Τσιρόπουλου,

Το θέμα ήταν η «Λήψη απόφασης σχετικά με την πρόσληψη εκπαιδευτικού για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών. Καθορισμός των όρων διαγωνισμού».

Το Σώμα αποφάσισε τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, διάρκειας μέχρι 30-06-2017, ενός (1) φυσικού προσώπου και συγκεκριμένα με Καθηγητή ή Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, κατηγορίας ΠΕ (απόφοιτος/η ΤΕΦΑΑ), με ειδίκευση στους Παραδοσιακούς Χορούς, για την κάλυψη των αναγκών της Διδασκαλίας Παραδοσιακών Χορών των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών, 4 ωρών εβδομαδιαίως, ποσό ωριαίας αντιμισθίας 12,00 €.

Η επιλογή θα γίνει από την οικονομική επιτροπή του Δήμου στις 07-10-2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00. Όσοι υποψήφιοι δεν υποβάλλουν τα απαραίτητα – κατάλληλα δικαιολογητικά εντός της οριζόμενης, από την παρούσα προκήρυξη, προθεσμίας, αποκλείονται αυτεπαγγέλτως από τη διαδικασία επιλογής. Όσοι πληρούν τα γενικά τυπικά προσόντα τίθενται στην κρίση της οικονομική επιτροπή, τα μέλη της οποίας έχουν την ευθύνη της τελικής επιλογής. Η επιλογή θα γίνει λαμβανομένων υπόψη των τυπικών προσόντων της
ανακοίνωσης.

Σημειωτέον ότι οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους έως τις 7 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.