Αγιασμός για την Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης (pics)

Αγιασμός για την Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης (pics)

Οκτώβριος 01, 2016 - 18:30
1 σχόλια

Στο κτήριο της Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης σήμερα 1 Οκτωβρίου 2016, έγινε ο αγιασμός  με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων στην σχολή μαθητείας της Φιλαρμονικής.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής κατά την ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα τον σκοπό της σχολής μαθητείας που είναι η εκμάθηση των μουσικών οργάνων και την αφιλοκερδή διδασκαλία των μαθητών από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής.

Ως πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης όπου η Φιλαρμονική ανήκει,  καλοσωρίζω τους νέους και τους παλαιότερους μαθητές της σχολής μαθητείας. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που εμπιστεύονται την σχολή μαθητείας της φιλαρμονικής για να κάνουμε την φιλαρμονική μας ακόμη πιο δυνατή και καλύτερη από ότι είναι. Η σχολή μαθητείας παράγει εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο,κάθε χρόνο σε συνεργασία με τον μαέστρο και τους μουσικούς βάζουμε τον πήχη της επιτυχίας όλο και πιο ψηλά έτσι και την χρονιά που πέρασε πετύχαμε όλους τους στόχους μας, στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς ο πήχης  είναι ακόψη ψηλότερα.

Μέσα σε αυτούς τους στόχους είναι να ενταχθούν και οι νέοι μουσικοί στο υπάρχων σύνολο και όλοι μαζί να φτάσουμε την Φιλαρμονικής μας στην κορυφή.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρηρία και στα παιδιά της σχολής μαθητείας που πέτυχαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και να γνωρίζουν ότι η αγκαλιά της φιλαρμονικής θα παραμείνει ανοικτή και θα τους περιμένει και κατά την διάρκεια των σπουδών τους αλλά και μόλις τις ολοκληρώσουν.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.