Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Νοέμβριος 10, 2016 - 16:42
0 σχόλια

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, γνωστοποιεί ότι πρόκειται να προσλάβει έναν (1) Ειδικό Συνεργάτη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ο οποίος θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτές ή προφορικές, επί θεμάτων νομικής φύσεως και συμβουλευτικό έργο σχετικά με δικαστικές και εξωδικαστικές διαδικασίες και γενικότερα θα ασκεί τις αρμοδιότητες που θα του αναθέτει ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και οι οποίες προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143/τ.Α΄/28-6-2007) «Κώδικας Κατάστασης
Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων». 

Ο Ειδικός Συνεργάτης θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής, θα συνεπικουρεί δε τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου, όταν αυτό του ζητηθεί από τον ιεραρχικό προϊστάμενό του, δηλαδή τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας. 

Το έργο του προσληφθέντος Ειδικού Συνεργάτη, δεν είναι ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του Δικηγόρου, αναστέλλει όμως την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος (άρθρο 163 παρ. 7 του Ν.3584/2007). Για το λόγο αυτό, όσοι από τους ενδιαφερόμενους έχουν την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία, πρέπει να γνωρίζουν ότι η άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματός τους, είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση των καθηκόντων του Ειδικού Συνεργάτη. Στην περίπτωση όμως πρόσληψης Ειδικού Συνεργάτη, μπορεί να εισαχθεί εξαίρεση στην εφαρμογή αυτής της διάταξης, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας. 

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της γνωστοποίησης, τα απαραίτητα προσόντα, καθώς και τα δικαιολογητικά συμμετοχής, δείτε ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.