Ανοιχτός ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών λέει τώρα ο Παππάς

Ανοιχτός ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών λέει τώρα ο Παππάς

Νοέμβριος 10, 2016 - 17:12
0 σχόλια

Σε αναζήτηση συμβιβαστικής λύσης για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών φαίνεται πως βρίσκονται τα κόμματα λίγη ώρα πριν από την έναρξη της Διάσκεψης των Προέδρων, η οποία μετατέθηκε για τις 4 μ.μ. αντί για τις 3 μ.μ. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς δήλωσε πως ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ανέφερε: «Το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε λύση.

»Ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της Νέας Ανεξάρτητης Αρχής».

Θετική ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στη δήλωση Παππά, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκλογή νέου προεδρείου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Στην εισήγησή του ο Νίκος Βούτσης για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ προτείνει τον Αθανάσιο Κουτρουμάνο και για αντιπρόεδρο τον Ροδόλφο Μορώνη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.