Πρόσληψη δικηγόρου από τον Δήμο Γορτυνίας

Πρόσληψη δικηγόρου από τον Δήμο Γορτυνίας

Ιούνιος 17, 2020 - 12:03
6 σχόλια

Ο δήμαρχος Γορτυνίαςγνωστοποιεί ότι προτίθεται να προσλάβει έναν (1) Ειδικό Συνεργάτη για την επικουρία του έργου του Δημάρχου και ειδικότερα έναν (1) Δικηγόρο με αντικείμενο της εργασίας του θα είναι η παροχή συμβουλών, η διατύπωση εξειδικευμένων γνώσεων γραπτά ή προφορικά επί θεμάτων νομικής φύσεως, συμβουλευτικό έργο σχετικά με δικαστικές αποφάσεις, αγωγές, παροχή υπηρεσιών μέσα στο κύκλο των γνώσεών του σε θέματα νομικά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού και την ειδική εμπειρία που προβλέπεται στις διατάξεις του Ν. 3584/2007 δηλαδή:
1. Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους δημόσιους υπαλλήλους (Α’ μέρος του Ν. 3584/2007, άρθρα 11 ως 17).
2. Πτυχίο ή δίπλωμα Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, Νομικής.
3. Εμπειρία σχετική με το αντικείμενο της θέσης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση, ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης (άρθ.163 παρ.3 Ν. 3584/2007).

Οι υποψήφιοι με την αίτησή τους υποβάλλουν:
• Βιογραφικό σημείωμα με ιδιαίτερη αναφορά στην επιστημονική ή επαγγελματική εμπειρία ή τις επαρκείς γνώσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
• Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.
• Τίτλο Σπουδών και, εφόσον διαθέτουν, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών / δίπλωμα ειδίκευσης και πιστοποιητικό/-ά γνώσης ξένων γλωσσών.
• Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 ότι σε περίπτωση επιλογής τους θα προσκομίσουν όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών προσόντων διορισμού (σύμφωνα με τα άρθρα 11-17) του ανωτέρω νόμου, καθώς και αποδεικτικά για την τεκμηρίωση της σχετικής με το αντικείμενο εμπειρίας.

Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17) ήτοι:
• - Να έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια ή την ιθαγένεια της Χώρας που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) (άρθρο 12 του Ν. 3584/2007),
• - Να έχουν συμπληρώσει το κατώτατο όριο ηλικίας διορισμού (21ο έτος) (άρθρο 13 του Ν. 3584/2007).
• - Να είναι υγιείς (άρθρο 14 του Ν. 3584/2007),
• - Προκειμένου για άνδρες, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί από αυτές νόμιμα (άρθρο 15 του Ν. 3584/2007),
• - Να μην έχουν απολυθεί από άλλη θέση για πειθαρχικούς λόγους (άρθρο 17 του Ν. 3584/2007).

Η επιλογή θα γίνει από το Δήμαρχο ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του προσλαμβανόμενου (παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν.3584/07) αφού συνεκτιμηθούν τα απαραίτητα και πρόσθετα προσόντα των υποψηφίων.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν είτε αυτοπροσώπως στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (Δήμος Γορτυνίας, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Τ.Κ. 22007 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ), μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη της τελευταίας δημοσιοποίησης της παρούσας, είτε αυτή είναι η δημοσίευση σε μια εφημερίδα, ή στον δικτυακό τόπο του Δήμου, ή στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. 2795360321) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η παρούσα να αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου, στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στον δικτυακό τόπο του Δήμου και να δημοσιευθεί σε μία εφημερίδα ημερήσιας κυκλοφορίας του Νομού.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ


6 Σχόλια

Κούλη, μάλλον δεν τα καταφέρνεις στα ψέμματα και θες φροντιστή ε?

Δεν είναι κακό να αναγνωρίζει κάποιος πως έχει ανάγκη συμβουλών. Το κρίσιμο είναι, όπως με τον Καρανίκα, το ποιόν διαλέγεις να σε συμβουλεύει!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.