Πρόσφυγες στην Τρίπολη: Πρόσληψη προσωπικού και μίσθωση οικιών

Πρόσφυγες στην Τρίπολη: Πρόσληψη προσωπικού και μίσθωση οικιών

Φεβρουάριος 20, 2018 - 16:25
2 σχόλια

Προσκλήσεις ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού, μίσθωση οικιών, γραφείων και 7θέσιου οχήματος στο πλαίσιο προγράμματος στέγασης προσφύγων αιτούντων άσυλο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για Τη Σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Στο Πλαίσιο Υλοποίησης Του Έργου «Πρόγραμμα Στέγασης Αιτούντων Άσυλο - Accommodation And Assistance To Asylum Seekers And Refugees In Tripoli»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για Τη Μίσθωση 7θέσιου Οχήματος, Στο Πλαίσιο Του Έργου Του Έργου «Πρόγραμμα Στέγασης Αιτούντων Άσυλο - Accommodation And Assistance To Asylum Seekers And Refugees In Tripoli»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για Τη Μίσθωση Χώρου Γραφείων Στο Πλαίσιο Του Έργου «Πρόγραμμα Στέγασης Αιτούντων Άσυλο - Accommodation And Assistance To Asylum Seekers And Refugees In Tripoli».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για Τη Μίσθωση Διαμερισμάτων /Οικιών Στο Πλαίσιο Του Έργου «Πρόγραμμα Στέγασης Αιτούντων Άσυλο - Accommodation And Assistance To Asylum Seekers And Refugees In Tripoli»


2 Σχόλια

Τραβατε να κανετε τους οικιακους βοηθους τους οδηγους και τις καθαριστριες στου Ταχα μου Συριους. Νοικιαστε και τα σπιτια σας και μολις φυγουν και οι ζημιες ξεπερνουν τα ενοικια που εισπραξατε να βγειτε εδω και να βριζετε τους Αρχοντες που σας κακοποιησαν να τα ενοικιασετε.Οι προσφυγες να ερχονται να καθονται 3 μερες να περνουν οι Ανθρωποι τα χαρτια τους και να πηγαινου στην ευχη του Αλλαχ,αυτο ειναι το σωστο πρωτα για αυτους και μετα για εμας.Ουτε κακιες ουτε εχθροτητες ειρηνικα και ομορφα να πηγαινου εκει που θελουν και οχι να τους κρατανε ατυπα αιχμαλωτους στην Ελλαδα.

Ανοιξε το φαγοποτι μεσω ΟΗΕ μεσω...... Καλα κρασια λεφτα ..λεφτα...θα τους κανουν και τουρ με τα λεοφοριακια...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.