Προς την ολοκλήρωσή του το αποχετευτικό έργο που εκτελεί ο Δήμος Τρίπολης στο Ελαιοχώρι (pics,vid)

Προς την ολοκλήρωσή του το αποχετευτικό έργο που εκτελεί ο Δήμος Τρίπολης στο Ελαιοχώρι (pics,vid)

Δεκέμβριος 28, 2016 - 09:30
0 σχόλια

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Τρίπολης μαζί με τους αντιδημάρχους κ. Παπαδημητρίου, κ. Γεωργανόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ και τον πρόεδρο του Μεθυδρίου επισκέφτηκαν το Ελαιοχώρι και έκαναν αυτοψία στο έργο της αποχέτευσης.

Ο  πρόεδρος του χωριού υποδέχθηκε τον δήμαρχο και αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά για τις γιορτές, μίλησε για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετοπίζει το χωριό και προσπαθεί, πάντα με τη συνεργασία και με τον Δήμο Τρίπολης να τα επιλύσει.
Όπως ανέφερε, το έργο τροφοδότησε με νερό κάποια κτήματα, αλλά και το αποχετευτικό έργο αυτό θα γλιτώσει τους κατοίκους από πιθανές πλημμύρες στο σημείο.

Επίσης σημείωσε ότι από τη θεομηνία της 25ης Ιουνίου πολλοί είναι οι δρόμοι που έχουν καταστραφεί και χρειάζονται άμεση επέμβαση. Επίσης τόνισε ότι τα δέντρα της ελιάς δεν έχουν κάνει καρπό εξαιτίας της ακαρπίας,  με τους κατοίκους να έχουν μείνει χωρίς εισόδημα.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του είπε ότι η δημοτική αρχή στοχεύει στην επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν, τονίζοντας ότι ο Δήμος όχι μόνο θα είναι παρών, αλλά θα επιλύει τα προβλήματα που προκύπτουν δίνοντας τέλος στα όσα λέγονται περί εγκατάλειψης των τοπικών κοινοτήτων.

Έφ.Κ
 

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Εργα της ΔΕΥΑΤ στο Ελαιοχώρι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.