Προκλητικός ορισμός για Κουμπαράκη και Τζοβάρα από την ΚΕΔ

Προκλητικός ορισμός για Κουμπαράκη και Τζοβάρα από την ΚΕΔ

Αύγουστος 28, 2019 - 22:05
4 σχόλια

Η αρμόδια επιτροπή της ΚΕΔ/ΕΠΟ όχι απλώς δεν τιμώρησε τους Κουμπαράκη και Τζοβάρα που έκλεισαν τα μάτια και εξαφάνισαν την φάση του πέναλτι του Αστέρα στο "Καραϊσκάκης" την πρώτη αγωνιστική αλλά τους ορίζει μία εβδομάδα μετά τα όργια που έκαναν.

Δυστυχώς η κοινή λογική  και η αυτονόητη λέξη  ¨δικαιοσύνη" αποτελούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όνειρα απατηλά και αφορμή για ξεκαρδιστικά γέλια μιας και μιλάμε για κανονική όμως φαρσοκωμωδία. 

Κάπως έτσι λοιπόν η ΚΕΔ/ΕΠΟ πράττοντας σαν να μη συμβαίνει τίποτα ορίζει τον Κουμπαράκη που ήταν διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα την πρώτη αγωνιστική VAR στο παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη και τον Τζοβάρα που ήταν VAR στο Φάληρο να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Ξάνθη.

Τελικά το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή... Καληνύχτα Ελληνικό ποδόσφαιρο με το καλημέρα του νέου πρωταθλήματος!
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Γιατί επιμένετε να ασχολείσθε με τα σκουπίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου! Σκουπίδια - σκουπίδια και πάλι σκουπίδια ......

Ας κοιτάξει ο Αστέρας την Κυριακή να πάρει την αδύναμη ΑΕΚ, για να βουλώσει πολλά στόματα και να δείξει πόσο πρέπει να τον υπολογίζουν ΟΛΟΙ ! Αρκεί να μην παρέμβει και πάλι η βρώμικη παράγκα των κουμπαράκηδων και των κάθε λογής τζοβαρέων , γιατί τότε δεν θα μείνει όρθιο ούτε var ούτε κολυμπηθρόξυλο ! Το πολλάκις εξαμαρτείν δεν το γουστάρει κανείς ......

Με αυτή την ενέργειά της η ΚΕΔ/ΕΠΟ/αθλητικοί δικαστές αποδεικνύουν χωρίς αμφιβολία , ότι το σκορ ήταν προκαθορισμένο και το VAR ήταν για τα μάτια του κόσμου ! Καληνύχτα σας ...εξυγιαντές του Ελληνικού ποδοσφαίρου ! Η παράγκα ποτέ δεν πεθαίνει !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.