To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (15/3 - 21/3)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (15/3 - 21/3)

Μάρτιος 15, 2018 - 08:30
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 15 Μαρτίου έως την Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

TAD: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΔΑ (Μεταγλ.) TAD THE LOST EXPLORER AND THE SECRET OF KING MIDAS GR

Ο Ταντ, ένας πολύ γλυκός και φιλότιμος εργάτης που λατρεύει την αρχαιολογία, προσκαλείται από τη φίλη του, Σάρα, που είναι αναγνωρισμένη αρχαιολόγος και εξερευνήτρια, στο Λας Βέγκας, όπου η Σάρα θα παρουσιάσει την τελευταία της ανακάλυψη: ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περίφημου περιδέραιου του μυθικού βασιλιά Μίδα. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από εκείνους που θέλουν να κλέψουν το περιδέραιο και να αποκτήσουν τις μοναδικές του δυνάμεις, ο Ταντ θα γυρίσει τον κόσμο για να την σώσει.

Σκηνοθεσία: ΕΝΡΙΚΕ ΓΚΑΤΟ

Με τις φωνές των: ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΟΛΗ

Διάρκεια: 1:30

Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Είδος: Κινούμενα Σχέδια
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Σαβ. /Κυρ. :  17:20

 

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΑ ΑΛΕΠΟΥ (Μεταγλωτισμένο) THE BIG BAD FOX AND OTHER TALES GR

Όποιος πιστεύει ότι η εξοχή είναι ήρεμη και γαλήνια κάνει λάθος! Σε αυτή ζουν ευέξαπτα ζώα, μια αλεπού που πιστεύει ότι είναι κότα, ένα κουνέλι που συμπεριφέρεται σαν πελαργός και μια πάπια που θέλει να αντικαταστήσει τον Αϊ Βασίλη!

Σκηνοθεσία: ΠΑΤΡΙΚ ΙΜΠΕΡ, ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΡΕΝΕΡ

Με τις φωνές των:  ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΟΙΜΗΣ ΠΕΤΡΟΥ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΑΝΑΣ

Διάρκεια: 1:30

Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Σαβ. / Κυρ.: 17:40

 

ΤΟ ΓΑΤΟΞΟΡΚΙ (Μεταγλ.) LINO GR

Ο Λίνο είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το γάτο-κοστούμι του. Αποφασίζει έτσι να ζητήσει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο που τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο: το κοστούμι του.

Σκηνοθεσία: ΡΑΦΑΕΛ ΡΙΜΠΑΣ

Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Διάρκεια: 1:30

Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Είδος: Κινούμενα Σχέδια
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Σαβ. / Κυρ. :  17:30

 

TOMB RAIDER

Μετά την εξαφάνιση του ερευνητή Dr. Croft, ο όμιλος του θα στραφεί στην ατίθαση και ανεξάρτητη κόρη του, τη Lara, για να συνεχίσει το έργο του. Η Lara θα βρει ένα μήνυμα που της είχε αφήσει ο πατέρας της και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι που θα την φέρει αντιμέτωπη με θανάσιμους κινδύνους, γρίφους και μυστικές κοινωνίες. Το πλοίο με το οποίο ταξιδεύει θα πέσει σε μια καταιγίδα και θα βρεθεί σε ένα νησί στο οποίο κρύβεται το μυστικό ενός τάφου, γνωστού ως «Η Μητέρα του Θανάτου». Η ταινία βασίζεται στο πετυχημένο reboot παιχνιδιών Lara Croft που αφηγούνται τις πρώτες περιπέτειες τις πιο γνωστής ερευνήτριας!

Σκηνοθεσία: ΡΟΑΡ ΟΥΘΟΓΚ

Πρωταγωνιστούν: ΑΛΙΣΙΑ ΒΙΚΑΝΤΕΡ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΓΟΥΕΣΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΓΟΥ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΣΚΟΤ ΤΟΜΑΣ

Διάρκεια: 1:55

Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:20 & 21:50

 

 

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ LADY BIRD

Η ιστορία ενηλικίωσης που σκηνοθέτησε η Γκρέτα Γκέργουικ με φόντο το Σακραμέντο του 2002 (απέσπασε πέντε υποψηφιότητες βραβείου Oscar- μεταξύ αυτών Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’ γυναικείου ρόλου- και έχοντας κερδίσει Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης ταινίας στην κατηγορία Μιούζικαλ/Κωμωδία και Ά Γυναικείου Ρόλου), ξετυλίγει τη δύσκολη εφηβεία της νεαρής Κριστίν «Lady Bird» ΜακΦέρσον, την εκρηκτική σχέση αγάπης -μίσους με τη νοσοκόμα μητέρα της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της καθώς και την καθημερινότητά της στο σχολείο, και βέβαια τις εφηβικές ανασφάλειες και τους έρωτες αυτής της ηλικίας.

Σκηνοθεσία: ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΕΡΓΟΥΙΓΚ

Πρωταγωνιστούν: ΣΙΡΣΑ ΡΟΝΑΝ, ΛΟΡΙ ΜΕΤΚΑΛΦ, ΤΡΕΪΣΙ ΛΕΤΣ

Διάρκεια: 1:30

Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12

Είδος: ΔΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:40

 

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ HOSTILES

Τοποθετημένο στο 1892, το «Ταξιδεύοντας με τον Εχθρό μου» αφηγείται την ιστορία του θρυλικού λοχαγού Τζόζεφ Τζ. Μπλόκερ που, κόντρα στις σθεναρές αντιστάσεις του, συμφωνεί να συνοδεύσει το Κίτρινο Γεράκι– έναν ετοιμοθάνατο πολέμαρχο των Ινδιάνων Τσεγιέν – και την οικογένειά του πίσω στη γη τους. Κατά το εξαντλητικό και επικίνδυνο ταξίδι τους από το Οχυρό Μπέρινγκερ, ένα απομονωμένο στρατιωτικό φυλάκιο στο Νέο Μεξικό, προς τα βοσκοτόπια της Μοντάνα, οι μέχρι πρότινος εχθροί συναντούν μια νεαρή χήρα της οποίας η οικογένεια δολοφονήθηκε άγρια. Οι τρεις τους πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να ξεπεράσουν μια σειρά από κινδύνους: το δύσβατο και κακοτράχαλο τοπίο και τους εχθρούς που θα συναντήσουν στον δρόμο τους. Το «Ταξιδεύοντας με τον Εχθρό μου» είναι μια ιστορία όχι για την απόσταση που διανύεις ή τις μάχες που δίνεις, αλλά για το ταξίδι προς τον σεβασμό, τη συμφιλίωση και τη συγχώρεση.

Σκηνοθεσία: ΣΚΟΤ ΚΟΥΠΕΡ

Πρωταγωνιστούν: ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ, ΓΟΥΕΣ ΣΤΑΝΤΙ, ΡΟΖΑΜΟΥΝΤ ΠΑΪΚ, ΤΖΕΣΕ ΠΛΕΜΟΝΣ

Διάρκεια: 2:10

Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15

Είδος: ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 22:00

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ THE SHAPE OF WATER

Εγκλωβισμένη σε μια μοναχική, μονότονη ζωή, η Ελάιζα εργάζεται ως καθαρίστρια σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφαλείας. Η ζωή της αλλάζει δραματικά όταν η ίδια και η συνάδελφός της, η Ζέλντα, ανακαλύπτουν μία αυστηρά απόρρητη κυβερνητική υπόθεση: ένα αμφίβιο πλάσμα που είναι καταδικασμένο να μείνει φυλακισμένο στις εγκαταστάσεις ώσπου να αρχίσουν τα πειράματα πάνω του. Η Ελάιζα θα νιώσει έναν ισχυρό δεσμό με το αλλόκοτο πλάσμα και θα αποφασίσει να το σώσει, ενάντια στις προσπάθειες του αδίστακτου πράκτορα Στρίκλαντ, σε μια υπέροχη ιστορία αγάπης που εξερευνά τις φαντασιώσεις που δημιουργούμε, τα μυστήρια που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και τα τερατουργήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

4 ΒΡΑΒΕΙA OSCAR Καλύτερης Ταινίας - Σκηνοθεσίας (Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο) – Μουσική (Αλεξάντρ Ντεσπλά) - Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Σκηνοθεσία: ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ

Πρωταγωνιστούν: ΣΑΛΙ ΧΟΚΙΝΣ, ΟΚΤΑΒΙΑ ΣΠΕΝΣΕΡ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΤΖΕΝΚΙΝΣ, ΜΑΙΚΛ ΣΑΝΟΝ, ΝΤΑΓΚ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΜΑΪΚΛ ΣΤΟΥΛΜΠΑΡΓΚ

Διάρκεια: 2:15

Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15

Είδος: ΔΡΑΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:30

 

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ RED SPARROW

Η Nτομινίκα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Είναι πρίμα μπαλαρίνα με τέτοια ένταση, που έχει ωθήσει το μυαλό και το σώμα της στα όρια. Είναι αριστοτεχνική στη μάχη της αποπλάνησης και της παραπλάνησης. Όταν της τυχαίνει ένας τραυματισμός που την αναγκάζει να τερματίσει την καριέρα της, η Nτομινίκα και η μητέρα της αντιμετωπίζουν ένα δυσοίωνο και αβέβαιο μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που πέφτει θύμα εκμετάλλευσης για να γίνει η νέα στρατιώτης της σχολής «Σπουργίτι», μίας μυστικής υπηρεσίας που εκπαιδεύει ξεχωριστούς νεαρούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους ως όπλο. Αφού υπομένει τη σαδιστική, διεστραμμένη διαδικασία εκπαίδευσης, αναδύεται ως το πιο επικίνδυνο «Σπουργίτι» που έχει βγάλει ποτέ η υπηρεσία. Η Nτομινίκα, πλέον, θα πρέπει να συμφιλιώσει τον παλιό εαυτό της, με τη δύναμη που κατέχει τώρα, την ίδια ώρα που η ζωή της και όλοι αυτοί που αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου κι ενός πράκτορα της CIA που προσπαθεί να την πείσει πως είναι ο μόνος τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί.

Σκηνοθεσία: ΦΡΑΝΣΙΣ ΛΟΡΕΝΣ

Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ, ΝΟΕΛ ΕΤΖΕΡΤΟΝ, ΜΑΙΡΙ ΛΟΥΙΖ ΠΑΡΚΕΡ

Διάρκεια: 2:00

Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18

Είδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 21:40

 

 

ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ STAND UP COMMEDY

Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε και την ολοκλήρωση της πρώτης μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας του σε 9 πόλεις, ο Γιώργος επιστρέφει για λίγες ακόμα εμφανίσεις με το «Σχεδόν Σαράντα», την παράσταση που χαρακτηρίστηκε από τις καλύτερες ελληνικές stand up comedy. 

Για μία ακόμη χρονιά ο χαρισματικός κωμικός αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή, όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας, ενώ παράλληλα μας βάζει στον εξωφρενικά περίεργο και αστείο κόσμο της πατρότητας! Θα παρακολουθήσετε μια αναδρομή σε όλες τις φάσεις της ζωής του άντρα μέχρι τα σαράντα που, μεταξύ άλλων, εξετάζει: Το μυστήριο του “τι συμβαίνει μετά τα σαράντα” Τι συνειδητοποιεί ένας άντρας στην εφηβεία Ποια είναι τα 2 βασικά αξιώματα που πρέπει μια γυναίκα να γνωρίζει για τους άντρες Ποια είναι τα 43 βασικά αξιώματα που ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει για τις γυναίκες Πώς θα είναι στα γεράματα οι γενιές που τώρα είναι σαραντάρηδες Πώς λειτουργεί ο μικρός κάφρος που όλοι κρύβουμε μέσα μας Πότε μεγαλώνεις πραγματικά (spoiler: Ποτέ)
Μια παράσταση που (δεν) θα μας διδάξει, που (δεν) θα μας προβληματίσει ΚΑΙ που θα μας κάνει να γελάσουμε ΠΟΛΥ!!! 

Τιμή Εισιτηρίου: 12€ Προπώληση: 9€ (Η προπώληση γίνεται από το viva.gr αλλά και το ταμείο του κινηματογράφου!) ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3: 21:30

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

 

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.