Πρόβλημα με Σανκαρέ στην τελευταία προπόνηση (photos)

Πρόβλημα με Σανκαρέ στην τελευταία προπόνηση (photos)

Ιούλιος 23, 2014 - 22:04
0 σχόλια

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Στάικο Βεργέτη με τον Καλιφά  Σανκαρέ  να αποχωρεί από την απογευματινή προπόνηση. H συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα είναι αμφίβολη. Ο  Σανκαρέ χτύπησε στο πίσω μέρος της ποδοκνημικής και το ιατρικό επιτελείο του Αστέρα θα δώσει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος ο ψηλόσωμος σέντερ μπακ στον αγώνα με την Ροβανιέμι.

Το παρών στη σημερινή προπόνηση έδωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του, θέτοντας τον εαυτό του, στις υπηρεσίες του προπονητή του.

Κατά τα άλλα η τελευταία  απογευματινή προπόνηση  του Αστέρα περιλάμβανε τελειώματα φάσεων και μίνι οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο με το βάρος να ρίχνεται  στην ανάπτυξη παιχνιδιού και την δημιουργία φάσεων.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τορμένα, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπαράλες, Μπακασέτας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.