Το μυαλό μας είναι στη Ροβανιέμι (video)

Το μυαλό μας είναι στη Ροβανιέμι (video)

Ιούλιος 23, 2014 - 21:40
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη  τύπου την Τετάρτη 23 Ιουλίου ενόψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της Φιλανδικής Ροβανιέμι.

Ο Στάικος  Βεργέτης τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Αστέρα και πως οι παίχτες του θα παλέψουν με όλες τους της δυνάμεις για την πρόκριση. Έκανε κάλεσμα στον κόσμο της Τρίπολης και ολόκληρης της Αρκαδίας να γεμίσουν το γήπεδο κα να   δώσουν φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Ο προπονητής του Αστέρα περιμένει κλειστό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους και να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν για να πάρουν την πρόκριση.  Ερωτηθείς  ο Βεργέτης για τον τραυματισμό του Σανακαρέ στην τελευταία προπόνηση απάντησε πως αύριο το πρωί θα γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει.

Ο Φιλανδός προπονητής της Ροβανιέμι Γιούχα Μάλινεν  είπε πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό  σε σχέση με αυτό της Φιλανδίας. Έμεινε έκπληκτος από την τεχνική των παιχτών του Αστέρα πως τους δυσκόλεψε πάρα πολύ στο πρώτο παιχνίδι και ευχήθηκε καλή επιτυχία και να κερδίσει ο καλύτερος.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/V3L1i0Lrek8


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.