Πράσινη μαγεία στην Αμαλιάδα

Πράσινη μαγεία στην Αμαλιάδα

Απρίλιος 25, 2018 - 19:08
1 σχόλια

Ο εντυπωσιακός Παναρκαδικός διέλυσε με 0-5 τον πρωταθλητή του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας Αστέρα Αμαλιάδας στην Ηλεία το απόγευμα της Τεταρτης 25 Απριλίου και πήρε πανάξια πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα της Τρίπολης παρότι δεν έχει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό, αφού εδώ και 25 ημέρες έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, έδειξε πως είναι σαν μην πέρασε μια μέρα από το τελευταίο της παιχνίδι πετυχαίνοντας μια τρομερή νίκη-πρόκριση μέσα στην Αμαλιάδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρηση από πλευράς πρασίνων ήταν ο Όμηρος Συρεγγέλας που πέτυχε χακ τρικ στο πρώτο ημίχρονο με τον Γιώργο Γιουκούδη να πετυχαίνει 2 τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και να υπογράφει τον θρίαμβο του Παναρκαδικού στην Αμαλιάδα για το τελικό 0-5.

Πλέον ο Παναρκαδικός περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που θα προκύψει από το ζευγάρι του Α.Ο. Τσιλιβή με τον Παλληξουριακό.

Αστέρας Αμαλιάδας: Βλάχος, Παπαπέτρου, Βελισσάριος, Γιαννόπουλος (Παρασκευόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Μαρκόπουλος, Σταθάτος (Χριστοδουλόπουλος), Αθανασούλης, Καραγιάννης (Τζοκόλα), Αντωνόπουλος, Κυριακόπουλος (Παυλόπουλος)

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Τσέκος, Μπούτας (Τσιώλης), Μπαξεβάνος (Μπινιώρης), Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης, Λυμπερόπουλος Ν.(Γιουκούδης), Ευαγγέλου, Καδάς ( Καπετανάκης), Συρεγγέλας

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είναι καλή ευκαιρία να πάμε να το πάρουμε θα κατέβουν όλοι με ομάδες σχολικές όπως σήμερα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.