Ποτέ δεν ξεχνά την Αρκαδία ο Κώστας Βλάσης (vid)

Ποτέ δεν ξεχνά την Αρκαδία ο Κώστας Βλάσης (vid)

Μάιος 15, 2020 - 12:18
1 σχόλια

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης στο OPEN TV και την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος 7" (15/05/2020)

- Δεν χάνει την ευκαιρία να αναφερθεί στην Αρκαδία ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση.

- Σήμερα κατά την συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN μιλώντας για τις εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού έκανε αναφορά και στην Αρκαδία τονίζοντας τις φυσικές τις ομορφιές, που την καθιστούν έναν ελκυστικό προορισμό.

- Μεταξύ άλλων ο Κώστας  Βλάσης τόνισε την επιτυχή διαχείριση από πλευράς Κυβέρνησης τόσο της πανδημίας του κορωνοϊού όσο και του μεταναστευτικού.

- Επιπλέον σημείωσε ότι στις επόμενες μέρες θα προσδιοριστούν τα μέτρα και τα πρωτόκολλα που θα ρυθμίσουν τόσο τις μεταφορές όσο και τη λειτουργία του τουριστικού τομέα, σημειώνοντας ότι είναι αμέτρητοι οι Έλληνες του εξωτερικού που αδημονούν να έρθουν το καλοκαίρι στην Πατρίδα.

Δελτίο Τύπου

Video: 

Κώστας Βλάσης - Ώρα Ελλάδος 7 - OPEN TV


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΦΙΡΙ -ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΕΙ . ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ........ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.