Πολύς κόσμος και αμείωτο κέφι στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στα Λαγκάδια (photos+video)

Πολύς κόσμος και αμείωτο κέφι στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στα Λαγκάδια (photos+video)

Ιούλιος 26, 2015 - 11:06
1 σχόλια

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στα Λαγκάδια το Σάββατο 25 Ιουλίου. Μετά το πέρας του Εσπερινού ξεκίνησε ο διαγωνισμός δημοτικού τραγουδιού και μουσικής στον οποίο συμμετείχαν 15 διαγωνιζόμενοι συνεχίζοντας έτσι μία παράδοση στο δημοτικό τραγούδι

Μετά τις 23:00 ο κόσμος μεταφέρθηκε στο χώρο του πανηγυριού. Ένα πανηγύρι που τα είχε όλα, κέφι, χορό, την καθιερωμένη γουρνοπούλα αλλά και τις παγωμένες μπύρες.

Ο κόσμος έσπευσε να βρεθεί σε αυτή την όμορφη γιορτή για να απολαύσει τις φωνές των τραγουδιστών και να τσουγκρίσει τα ποτήρια του με τους φίλους του. Τα πανηγύρια τα τελευταία χρόνια επιλέγονται από μικρούς και μεγάλους ως μέσω διασκέδασης καθώς προσφέρουν δημοτικό παραδοσιακό, τραγούδι και χορό.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής με πολύ κέφι στα Λαγκάδια


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είδα και μια που έχει πάρει σβάρνα τα πανηγύρια, τους διαγωνισμούς τραγουδιού καθ ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, για να φανεί!!!! 'Οχι που θα 'χανε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.