Πολύ κοντά στον δράστη της αποτρόπαιας πράξης στις Ρίζες

Πολύ κοντά στον δράστη της αποτρόπαιας πράξης στις Ρίζες

Ιανουάριος 16, 2020 - 00:17
1 σχόλια

"Εξελίξεις στην υπόθεση με το κρεμασμένο σκυλάκι που βρέθηκε εχθές στο χωριό Ρίζες Τεγέας."

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων, κατοίκων του χωριού αλλά και μελών του συλλόγου μας στο αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης. Αύριο θα γίνουν κάποιες συμπληρωματικές καταθέσεις και όλα μπαίνουν σε μια σειρά καθώς υπάρχουν ευρήματα αλλά και ύποπτοι για την αποτρόπαια αυτή πράξη. Εχθές ενημερωθήκαμε για το περιστατικό και σήμερα το πρωί κάποιος πήγε στο χώρο όπου ξεκρέμασε το νεκρό σκυλάκι και προσπάθησε να το κρύψει πετώντας στο σε ένα θάμνο λίγα μέτρα μακριά. Πιθανότατα να το έκανε ο ίδιος ο δράστης. Σε αυτό το σημείο να πούμε πως ενημερωθήκαμε ότι το σκυλάκι βρισκόταν λίγες μέρες στις Ρίζες, ενώ ταυτόχρονα μας είχε ειδοποιήσει μια κυρία πως χάθηκε μια σκυλίτσα από το χωριό Μαγούλα. Μέσα από φωτογραφίες που μας έστειλε ταυτοποιήσαμε πως πρόκειται για το ίδιο.

Απορίας άξιον το πως βρέθηκε από το ένα χωριό στο άλλο αλλά αυτό είναι κάτι που απλώς αναφέρουμε για πληρέστερη ενημέρωση όλων εσάς που δείχνετε ενδιαφέρον. Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο, όλα πληρώνονται αργά ή γρήγορα. Εμείς θεωρούμε αυτό τον "άνθρωπο" που το έκανε επικίνδυνο και αρρωστημένο και θέλουμε να βρεθεί και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Οι εικόνες είναι σκληρές μα η πράξη είναι ακόμα περισσότερο. Δεν τις βάζουμε για να προκαλέσουμε αλλά για να δούμε όλοι την πραγματικότητα έτσι όπως είναι.

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όποιος μου δώσει πληροφορίες για το ποιος κρέμασε το σκυλάκι, του προσφέρω 500 ευρω. Τη σκυλίτσα κυνηγόσκολο γκριφόν τη συντηρούσαμε και αναστήσαμε τα παιδιά της. Αυτός που εκτέλεσε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα σε κοινή θέα ειναι υπάνθρωπος και κτήνος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.