Πολλές οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στο ΔΑΚ Τρίπολης (pics,vid)

Πολλές οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στο ΔΑΚ Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 21, 2016 - 12:25
9 σχόλια

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο για να κάνει αυτοψία στις εργασίες και μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για τις παρεμβάσεις και για το νέο, βελτιωμένο πρόσωπο των εγκαταστάσεων.

Λίγο πριν από την έναρξη της νέας χρονιάς έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες οι εργασίες καθαρισμού των χώρων, καλλωπισμού των δέντρων και των φυτών, αντικατάστασης φθαρμένων υλικών και συντήρησης όλων των χώρων του ΔΑΚ, καθώς από της αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα αθλητικά σωματεία.

Έργα πρέπει να γίνουν αρκετά, προκειμένου να βελτιωθεί η είσοδος του κοινού στο ΔΑΚ καθώς οχήματα και μηχανάκια σταθμεύουν μπροστά στην είσοδο, αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στη βρύση του ΔΑΚ όπου πίνουν νερό οι αθλούμενοι. Ο κ. Καραλής είναι γνώστης των όποιων προβλημάτων και με μεγάλες προσπάθειες τόσο του ίδιου όσο και του μειωμένου προσωπικού θα καταβληθούν προσπάθειες τις επόμενες μέρες να γίνουν οι όποιες βελτιωτικές εργασίες.
Όπως σημείωσε ο κ. Καραλής, αναμένουν απαντήσεις από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σχετικά με τα χρήματα τα οποία θα δοθούν για να γίνουν οι εργασίες στο ΔΑΚ μετά τις καταστροφές των πλημμυρών τη 25ης Ιουνίου. 

Τις επόμενες μέρες θα γίνει και ο καθαρισμός του Κλειστού του μπάσκετ με τις ομάδες να  δηλώνουν τις ώρες και τις μέρες που θέλουν το γήπεδο για προπόνηση.

Επίσης μετά από την πρόληψη ατόμων από τον ΟΑΕΔ θα γίνουν παρεμβάσεις και στις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου οι οποίες θα βαφτούν.
Κλείνοντας, ο κ. Καραλής τόνισε ότι οι πολίτες οι οποίοι βρίσκονται στο ΔΑΚ αλλά και οι αθλητές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την καθαριότητα του σταδίου το οποίο είναι ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Βέβαια, δεν είναι μόνο το ΔΑΚ που απασχολεί τον Δήμο. Ο προέδρος του ΝΠΔΔ και Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε το βράδυ της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου στην οποία συζητήθηκε το έργο στο γήπεδο της Τεγέας, αλλά και η καταβολή ενός ενδεικτικού ποσού των σωματείων στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή των Φιλικών στην Κάρτσοβα.

Έφ.Κ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πολλές οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στο ΔΑΚ Τρίπολης


9 Σχόλια

"το οποίο είναι ένα ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σε ολόκληρη την Πελοπόννησο"... εδώ γελάνε!!!

ρε ανωνυμε 14.25 αφου σταματησεις να γελας για πες μας με στοιχεια ποια ειναι τα αλλα καλυτερα δακ στη πελοποννησο ,γιατι για αυτα μιλαμε............ξερεις λογω αθλητισμου τα γυριζω ΟΛΑ και ξερω σε τι κατασταση ειναι .....για πες μας λοιπον με στοιχεια ποια ειναι τα καλυτερα και να σου απαντησω κι εγω παλι με στοιχεια σε τι κατασταση ειναι τα αλλα...........αντε γιατι το παρακανουμε μερικες φορες.......ενα κερακι στον μπαρμπα Τασο που εχει γινει το δακ ,ακομα ενα στο Μιχαλη,αλλα και σε οσους ακολουθησαν γιατι εκει εχει γινει οντως δουλεια και αθλουντε πολλα παιδια ...................

Τωρα λοιπόν που σταμάτησα να γελάω και άρχισα να κλαίω έχω να σε παρακαλέσω να κάνεις μια βόλτα στο ΔΑΚ και να μου πεις αν το ξεφτισμένο ταρταν, η σκουρια που κυριαρχεί παντού, η μούχλα κλπ είναι εικόνα ενός πρότυπου αθλητικού κέντρου. Οσον αφορά τον μπαρμπα Τασο και το Μιχάλη που ανέφερες, πράγματι έκαναν σπουδαία δουλειά και δημιούργησαν υποδομές οι οποίες όμως απαξιώνονται απ την εικόνα παραμέλησης που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή. Καλό είναι να κοιτάμε το τώρα και όχι την προϊστορία, αλλιώς να πούμε ότι ΗΤΑΝ ενα πρότυπο αθλητικό κέντρο.

επειδη ξαναδιαβασα το σχολιο μου δεν βλεπω (προφανως κοπηκαν λογω οτι εγραψα παραπανω) τη συνεχεια που λεω,οτι σιγουρα θελει βελτιωση,δε λεω οτι αυτη τη στιγμη το δακ ειναι αψογο η δεν εχει ελειψεις,αλλα μη τα κανουμε ΟΛΑ μαυρα .................τα αλλα δακ αυτη τη στιγμη ειναι σε πολυυυυυυυυ χειρωτερα χαλια απο το δικο μας !!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτα

Επειδή, ίσως, τα άλλα ΔΑΚ της Πελοποννήσου είναι σε χειρότερη κατάσταση, πρέπει να μείνουμε σε αυτά που είχαν κάνει κάποτε ο μπάρμπα Τάσος και ο Μιχάλης? Το σίγουρο είναι ότι οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης είναι σε πολύ κακή κατάσταση, το βλέπουμε. Είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί. Εκτός της συντήρησης όμως, απαραίτητη είναι και η επέκτασή του με δημιουργία νέων σύγχρονων δομών άθλησης. Βλέπετε ότι καθημερινά, εκτός των διαφόρων σωματείων, υπάρχει και πλήθος κόσμου. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μη ξεχάσετε να συντηρήσετε και το βόλευ που έφτιαξε η υπεύθυνη επί δημαρχίας Σμυρνιώτη.Πρέπει να συντηρηθεί γιατί εκει κάνουν πιπί τα σκυλάκια.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μεταξύ των άλλων, αφού το ΔΑΚ διαθέτει προσωπικό και υπεύθυνους, πρέπει να γίνεται και κάποια εποπτεία των εγκαταστάσεων, ώστε να εφαρμόζεται ο κανονισμός λειτουργίας του και να τηρούνται όσα αναγράφονται στις πινακίδες του χώρου. Δεν νοείται νήπια και μικρά παιδιά (κάτω των 14 ετών που ορίζεται) να κάνουν χρήση (πολύ κακή χρήση) των οργάνων εκγύμνασης, θεωρώντας τα παιχνίδια, με τους γονείς να καμαρώνουν απαθείς. Η κακή χρήση, εκτός της φθοράς, προκαλεί και τραυματισμούς.

Χρειάζεται επιστάτης σαν το συγχωρεμένο το Μήτσο που ήταν κέρβερος, κι ας μας κακοφαινόταν τότε... (Οι παλαιότεροι θα καταλάβουν)

Δες τε πρόσφατο ρεπορτάζ του Αrcadia portal για να δείτε τα χάλια που εχει το στάδιο. Οπότε παπαγαλάκια του Παυλή και του Καραλή σταματήστε να γράφετε αηδίες. Θα σας πάρουν με τις τομάτες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.