Θα αποκατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός στην είσοδο της Νυμφασίας

Θα αποκατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός στην είσοδο της Νυμφασίας

Σεπτέμβριος 21, 2016 - 12:00
0 σχόλια

Θα αποκατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός στην είσοδο της Νυμφασίας, κατόπιν διαβεβαίωσης που έλαβαν οι κάτοικοι από τον αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελο Γιαννακούρα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές του Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Νυμφασίας «Η Αγία Τριάς» είχε προσπαθήσει μέσω ανάρτησης στο Facebook να ευαισθητοποιήσει κάθε υπεύθυνο, προκειμένου να μην μένει στο σκοτάδι η είσοδος του χωριού (δείτε ΕΔΩ).

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου με νέα ανάρτηση ενημερώνει για τις θετικές εξελίξεις και ευχαριστεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον κ. Γιαννακούρα για την άμεση απόκριση στο αίτημά τους.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Ευχαριστούμε πολύ για την ευαισθητοποίηση την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα, ο οποίος κατόπιν πρωινής μας επικοινωνίας, μας ενημέρωσε για την εξέλιξη προμήθειας 200 πυλώνων φωτισμού από τους οποίους θα διατεθούν και για τον ηλεκτροφωτισμό εισόδου της Νυμφασίας.

Η Υλοποίηση του έργου θα γίνει άμεσα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.