Επικαιρότητα

Latest

Αδιάφοροι και ισόπαλοι… Αστέρας - ΟΦΗ 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ (1-1) με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά, στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των play out της Super League.

Περισσότερα

Απόλλωνας Τυρού - Αετός Δάρα 1-1 (pics,vid)

Το παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό με την αγωνία να χτυπά κόκκινο σε όλη την διάρκεια με τον Απόλλωνα να ανοίγει το σκορ στο 82’ με τον Τζιανή και τον Αετό Δάρα να ισοφαρίζει στο 83’ με τον Καρλή στο τελικό 1-1.

Περισσότερα

Θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ «Μορία» που κατέκτησε το Champions League Deaf Farsley

Ο ΠΑΟΚ «Μοριάς» έγραψε ιστορία πραγματοποιώντας έναν μοναδικό θρίαμβο καθώς κατέκτησε το Champions League Deaf Farsley κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό με 3-0 τον ΠΟΚ Αθηνών.

Περισσότερα

Εκδήλωση για τον σπουδαίο Αργύρη Πετρονώτη στην Τρίπολη (pics,vid)

Τιμητική εκδήλωση για τον αείμνηστο, Αργύρη Πετρονώτη διοργάνωσαν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους Αρκαδίας και ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημ

Περισσότερα

H Χορωδία Ορφέας Τρίπολης παρουσίασε το «Requiem» στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου (pics,vid)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου του Λαζάρου 27 Απριλίου μτο «Requiem» του Γάλλου συνθέτη Gabriel Urbain Fauré (1845-1924), το οποίο παρουσίασε η Χορωδία Τρίπoλης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, στον Μητροπολιτικό

Περισσότερα

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη για την Κ19 του Αστέρα

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 1-8 της αντίστοιχης του ΠΑΣ Γιάννινα σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Περισσότερα

Για την κατάργηση του Ειρηνοδικείου στη Δημητσάνα

Η Γορτυνία υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια τις συνέπειες μιας πολιτικής, η οποία έχει οδηγήσει σε εκτεταμένη ερήμωση και συνεχιζόμενα λουκέτα στις δημόσιες υπηρεσίες.

Περισσότερα

ΟΠΕΚΑ: Πληρώνει 17 επιδόματα

Σε πληρωμές συνολικά 17 επιδομάτων και προγραμμάτων αναμένεται να προχωρήσει τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου, το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο εποπτευόμενος Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Περισσότερα

Η Χορωδία Τρίπολης ψάλλει τα Εγκώμια του Επιταφίου

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για το Πάσχα.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ

Μητροπολιτικός Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου / ώρα 8:30πμ

Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης

Περισσότερα

Καλαμάτα: 44χρονος έκλεψε χρήματα από οικία και συνελήφθη

Συνελήφθη, χθες (26.4.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, εισήλθε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν.

Περισσότερα

Ψηφιακές Υπηρεσίες για Μελισσοκόμους

Ψηφιακές Υπηρεσίες για Μελισσοκόμους

Οι μελισσοκόμοι μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά:

Δήλωση Κατεχόμενων Κυψελών. Η δήλωση υποβάλλεται μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και της 20ης Οκτωβρίου κάθε έτους.

Περισσότερα

Συνελήφθη 26χρονη για εκκρεμή δικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες (26.4.2024) το πρωί, στην Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 26χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

Περισσότερα

Πρωταθλητής στην Β’ Αρκαδίας ο Απόλλωνας Τυρού

Ο Απόλλωνας Τυρού είναι πρωταθλητής στην Β’ Αρκαδίας και η ομάδα που παίρνει την άνοδο από την νέα ποδοσφαιρικής σεζόν επιστρέφοντας και πάλι στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας έπειτα από έναν χρόνο.

Περισσότερα

Η ηλεκτρική συσκευή που καταρρέει το 2024 στην Ελλάδα - Πτώση πωλήσεων 50%

Τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφει από την αρχή της χρονιάς η κατηγορία της ψύξης (ψυγεία - καταψύκτες) και σύμφωνα με τον επικεφαλής της BSH στην Ελλάδα η πτώση των πωλήσεων ψυγείων στην χώρα μας αναμένεται να κινηθεί στο -50% στο σύνολο του 2024. 

Περισσότερα

Η διαιτησία του αγώνα της πρεμιέρας του Παναρκαδικού

Ορίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ οι διαιτητές της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου και του αγώνα του Παναρκαδικού με τον Παλληξουριακό την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 14:30.

5ος όμιλος (Μπαράζ Ανόδου)

Περισσότερα

Σελίδες