Επικαιρότητα

Latest

Εκδήλωση «Σταχυολόγηση της Αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ο Ρόλος των Ενεργειακών Κοινοτήτων, του Αγροδιατροφικού Τομέα και της Κυκλικής Οικονομίας στη Διαμόρφωση του Μέλλοντος»

Το EUROPE DIRECT Πελοπόννησος, ο Εθνικός Συντονιστής για το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για το Κλίμα για την Ελλάδα - INZEB και το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ», διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της Αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ο Ρόλος

Περισσότερα

Μια σπουδαία δράση: Η πεζοπορική διασύνδεση της Αργολίδας από την Ανατολή ως τη Δύση

Μια σπουδαία δράση πεζοπορικής διασύνδεσης της Αργολίδας από την Ανατολή ως τη Δύση υλοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 με συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων και συνάντηση στην Καρυά για φαγητό και συζήτηση.

Περισσότερα

Υπάρχουν κόκκινες γραμμές;

Το σκίτσο του Γιώργου Καπράνου.

Περισσότερα

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Τασιούλας στα εργοστάσια των φαρμακοβιομηχανιών στην Τρίπολη

«Προεκλογική Δραστηριότητα του ΚΚΕ»

 Την Τρίτη 14 Μάη ώρα 10,45 πμ

Περισσότερα

Εορτασμός 203ης επετείου προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παναγιά στο Χρυσοβίτσι

Ο Δήμος Τρίπολης, η Τοπική Κοινότητα Χρυσοβιτσίου και ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών,

Περισσότερα

Διάκριση μαθητή του 2ου ΓΕ.Λ Τρίπολης στην 47η Εθνική Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος

Ο μαθητής της Β' Λυκείου του 2ου ΓΕ.Λ Τρίπολης, Άγγελος Κολλάρας,  διακρίθηκε για την συμμετοχή του στην 47η Εθνική Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας και συγκαταλέγεται στους 30 επιτυχόντες που θα στελεχώσουν αποστολές του ΕΚΝΕ,

Περισσότερα

Μαρινάκης: Για την διαφωνία στο θέμα της μειονότητας, της μουσουλμανικής μειονότητας Ελλήνων πολιτών

Κάθε πράξη του διαλόγου επιβεβαιώνει παρά τις σαφέστατες διαφωνίες μεταξύ των δύο κρατών, ότι ο διάλογος έχει μόνο θετικά και για τις δύο χώρες.

Περισσότερα

Το πρωτάθλημα τελείωσε για τον Αστέρα ο σχεδιασμός όμως για την νέα χρονιά τώρα ξεκινά

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του σεζόν με νίκη με σκορ 0-1 στο Περιστέρι δίνοντας ραντεβού για τις αρχές Ιουλίου και την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Περισσότερα

Τα 40 χιλιάρικα «αέρας», η ένσταση και η επόμενη μέρα

Χρόνια πολλά, καλοί μου φίλοι! Χριστός Ανέστη, άντε και στα δικά μας!

Περισσότερα

Στα Τίρανα και στην συνεδρίαση της ΟΣΕΠ ο Κώστας Βλάσης

Στα Τίρανα για την - ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας - στη συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) βρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης την Δευτέρα 13 Μαΐου.<

Περισσότερα

Ο Παναρκαδικός είναι η καλύτερη επίθεση του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου

Ο Παναρκαδικός έπειτα από τρεις αγωνιστικές στα μπαράζ ανόδου του 5ου ομίλου των πρωταθλητών ΕΠΣ βρίσκεται στην κορυφή και οδηγεί την κούρσα με την επίθεση του να είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ.

Περισσότερα

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για καταγγελόμενη διάρρηξη σε γραφείο του Υπουργείου Εσωτερικών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ολοκληρώθηκε προανακριτική έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι ουδέποτε πραγματοποιήθηκε διάρρηξη σε γραφείο του Υπουργείου Εσωτερικών ή παραβίαση σε αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Περισσότερα

Βρέθηκε κάρτα τράπεζας έξω από την Eurobank στην Τρίπολη

Βρέθηκε κάρτα τραπέζης έξω από το κατάστημα Eurobank σήμερα το απόγευμα Δευτέρα 13 Μαΐου η οποία θα παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα Τρίπολης  με το όνομα του κατόχου.

Περισσότερα

Συγχαρητήρια του Πανθυρεατικού στον Πήγασο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η Οικογένεια του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους» συγχαίρει τους παίκτες, τον προπονητή και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Πήγασου Α.Ο. Θυρέας για την μεγάλη επιτυχία τους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Περισσότερα

Σελίδες