Επικαιρότητα

Latest

Τρίπολη: Θερμό χειροκρότημα για την παράσταση «Débrayage» από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης (pics,vid)

Το θεατρόφιλο κοινό της Τρίπολης απόλαυσε τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης που παρουσίασε τη νέα της παραγωγή, το σύγχρονο θεατρικό έργο «Débrayage» (Αποσύμπλεξη) του Γάλλου συγγραφέα Remi de Vos.

Περισσότερα

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Την κεντρική του πολιτική συγκέντρωση ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου το ΚΚΕ στην Πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Δημήτρης Πτωχός: Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αναπτυξιακή μετάβαση

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας, Νίκο Παπαθανάση, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, την Τρίπολη, την Τρίτη 28 Μαΐου.

Περισσότερα

Κόντρα στον Δίων Κυπαρισσίας ο Πολύβιος στα ημιτελικά των play off της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Ο Πολύβιος Μεγαλόπολης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στα play off της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επιβεβαιώνοντας πως παραμένει μια σταθερή δύναμη της κατηγορίας και ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Περισσότερα

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Τρίπολης στον Ιερό Ναό Παναγίας της Γρηγορούσας (pics)

Την Παρασκευή 17η Μαΐου 2024 το πρωί η Ενορία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως δέχθηκε στην αγκαλιά της, στο κέντρο της Τριπολιτσάς, στα «Κλωνατζίδικα», και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γρηγορούσας, το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του

Περισσότερα

Στο κόλπο για Αλέμη ομάδες της Α’ Αρκαδίας

Ο Βασίλης Αλέμης επιστρέφει ποδοσφαιρικά από την νέα σεζόν στον νομό μας και το όνομα του σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τρεις ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος που έχουν κάνει μαζί του διερευνητική επαφή.

Περισσότερα

Ο Στέλιος Ρόκκος «Πάει»... VARCO’ για μια μοναδική συναυλία

Είναι οι στιγμές που γράφουν τη δική τους ιστορία…

Είναι οι στιγμές που γίνονται μαγικές…

Περισσότερα

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο για τους αθλητές πινγκ πόνγκ της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Βαλασόπουλος Παναγιώτης και το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές του τμήματος πινγκ πονγκ για την παρουσία τους στο τουρνουά της ΠΕΠΕΑ.

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη – Όχι στην υποκρισία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης

Ακόμα ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε χθες από τον ισραηλινό στρατό και την κυβέρνησηδολοφόνων του Νετανιάχου, με τον εμπρηστικό βομβαρδισμό των αμάχων του προσφυγικού καταυλισμού στο Τελ αλ-Σουλτάν, μπροστά στα μάτια τόλης της ανθρωπότητας.

Περισσότερα

Εκπαιδευτική δράση του Σ.Α.Ε.Κ. με θέμα «Η Συμβολή της Διατροφής στην Πρόληψη του Καρκίνου»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτικοί φορείς και συγκεκριμένα: η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με την ειδικότητα « Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας»

Περισσότερα

Παρακολουθεί Τσιφτσή ο ΠΑΟΚ

Ο Αντώνης Τσιφτσής φαίνεται πωε βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ με τους πρωταθλητές θα έχουν ανοιχτά ραντάρ προς την περίπτωση του νεαρού τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.

Περισσότερα

Γιορτή Μάη και κερασιού στον Πλάτανο Κυνουρίας

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας. Ο Σύλλογος μας το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιήσει ολοήμερες εκδηλώσεις για τα κεράσια.

Περισσότερα

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο Λεωνίδιο

Σας γνωρίζουμε ότι προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες στο δίκτυό μας, επί της Ε.Ο. Άστρους- Λεωνιδίου, από τον εργολάβο της Υπηρεσίας μας, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την Τετάρτη (29-5-2024):

Περισσότερα

Τι είναι το αιμορραγικό σοκ που υπέστη ο 50χρονος - Τι κάνουμε αν μας δαγκώσει φίδι

Τι ακριβώς είναι το αιμορραγικό σοκ που υπέστη ο 50χρονος που δαγκώθηκε από οχιά.

Περισσότερα

Σελίδες